Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
3.5 yaşında Erkek Sarı Labrador Retriever Secereli
Merhaba Arkadaşlar, Üzülerek ama eldende birşey gelmeyerek bu ilanı veriyorum, 3.5 yaşında ki oğlumuz ismi Browni , çok akıllı,10 komut biliyor, sorunsuz uysal,bir köpektir, çokda oyuncudur. Yeni bir bebeğimiz oldu, kızımın da alerjisi çıktı köpeğimin tüylerine, maalesef etrafımda onu emanet edecek birini bulamadım, Bir çiftliğe vermekte bana göre değil,o yüzden ona güzel sıcak bir yuva sağlayacak,çok iyi bakacak birilerini arıyorum. Herhangi bir sağlık sorunu yok, Secerelidir, kırma değildir. Ben 2007 de Bafi K-9 Urla daki köpek çiftliğinden aldım, babası, annesi, hatta tüm sülalesi amerika da kayıtlı, bütün aşıları tam. İlgilenenler mesaj bıraksın lütfen dönüş çabuk olacaktır. İyi günler.
merhaba.. 3,5 yaş bir köpeğin yeni bir aileye alışması için büyük bir yaş fakat geç olmadığını umuyorum. Bornova pınarbaşında yaşıyorum. Ailemle birlikte bahçeli ve üstakil bir evde oturuyoruz. Kulubeiz var, zaten daha öncesinde köpeğimiz oldu. Ben Browni yi merak ettim ve görmek istiyorum.Sizede uygunsa sahiplenebilirm.. görüşmek üzre
Merhaba, Browni`yi tanımadığınız için böyle bir yorum yapmanız çok doğal, ama tanıştığınızda ne kadar yanıldığınızı anlarsınız, çünkü Labradorlar cinsleri gereği insana en yakın köpeklerdir,çabuk uyum sağlayan,çok arkadaş canlısı ve asla ısırmayan,havlamayan bir cinstir bunlar hatta diğer köpek arkadaşları ile oynarken bile sakindirler ,kimseye zarar vermek istemezler. Benim bütün aile çevrem,arkadaşlarım browniyi gezdirmiştir,komut verdikleri zaman hepsinin sözünü dinler, çoçuklarla arkadaştır, Komutları sevgiyle öğrettik, inanın bir çiftlikte 1000 liralık ileri itaat etiğimini alan köpekten cok daha akıllıdır , uyduğu komutlar ; Otur, bekle,yat,pati ver ,çak, poz ver,dön, topu tut, getir,koş, hayır vss. O kadar itaatkardır ki, ye demeden yemeğini yemez,su içme desen içmez. Hep 1.sınıf kurumama ile besledik, ha arada maması bittiiğinde falan ev yemeğide yediği oldu, çok uyumludur anlatmakla bitmez. Fotoğrafınıda eklemeyi düşünüyorum, haftasonu için seyahate gidiyorum pazartesiye kadar cevap veremezsem kusura bakmayın. Yanlız önemli bişey Ev köpeğidir browni,dışarda yaşayamaz,eğer dışarda beslemeyi düşünüyorsanız klube bile olsa başka cins araştırmanızı önerrim, bizim ki tam bir aile ve ev köpeğidir. İlgilenen diğer arkadaşlarada duyurulur.
resimlerını koyarsan bakabılırm ben izmir konakta oturuyorum