Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
husky 5 aylık sadece izmir
5 aylık erkek eğitimli husky köpeğimi sahiplendirmek istiyorum.pasaportlu aşıları tam.kafesiyle birlikte verilecektir.
ücretlimi acaba? ve ücreti nekadar
izmir bucada oturuyorum.daha once kedı kopek kus herturlu hayvanı besledım.kopegım gecen sene 18 yasında öldü.yenı bır kopek almayı dusunuyorum.eger kopegınız sahıplendırılmedıyse ben almak ısterım. 05304418116 yada [email protected] adresınden gorusursek sevınırım...
izmir bozyakada oturuorum.daha önce sbirya kurdu baktım köpeğim öldüğü için bi tane daha sahiplenmek istiorum [email protected] no:05318433214
ben izmir bozyakadayim bahceli mustakil kendime ait evim var uyugn gorurseniz [email protected] yada 05543966066 msj atmaniz yeterli.
Merhaba. İzmir/Buca Yıldız mah`sinde ikamet etmekteyim sahiplendirilmediyse bakmak isterim husky`nize. İyi günler. İletişim; [email protected] 543 9142406
merhaba İzmir - Urla da bahçeli evimize 2 oğluma (5-10 yaşındalar)arkadaş olacak köpek arıyorum. ilanınızı görünce çok sevindik. acaba ona bir yuva buldunuz mu? bulmadınızsa serhat ve ege onu arkadaşları olarak istiyorlar.irtibat için [email protected] adresine mailinizi umutla bekliyeceğiz.
Merhabalar eger uygun gorurseniz ben sahiplenebilirim. Izmir karsiyakada yasiyorum..