Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

husky 5 aylık sadece izmir

5 aylık erkek eğitimli husky köpeğimi sahiplendirmek istiyorum.pasaportlu aşıları tam.kafesiyle birlikte verilecektir.

img

ntkn

15 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ücretlimi acaba? ve ücreti nekadar

img

düzceli

15 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir bucada oturuyorum.daha once kedı kopek kus herturlu hayvanı besledım.kopegım gecen sene 18 yasında öldü.yenı bır kopek almayı dusunuyorum.eger kopegınız sahıplendırılmedıyse ben almak ısterım. 05304418116 yada [email protected] adresınden gorusursek sevınırım...

img

velaciraptor

15 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir bozyakada oturuorum.daha önce sbirya kurdu baktım köpeğim öldüğü için bi tane daha sahiplenmek istiorum [email protected] no:05318433214

img

karnick

15 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben izmir bozyakadayim bahceli mustakil kendime ait evim var uyugn gorurseniz [email protected] yada 05543966066 msj atmaniz yeterli.

img

serkanelibol

15 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. İzmir/Buca Yıldız mah`sinde ikamet etmekteyim sahiplendirilmediyse bakmak isterim husky`nize. İyi günler. İletişim; [email protected] 543 9142406

img

cezzaa

14 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba İzmir - Urla da bahçeli evimize 2 oğluma (5-10 yaşındalar)arkadaş olacak köpek arıyorum. ilanınızı görünce çok sevindik. acaba ona bir yuva buldunuz mu? bulmadınızsa serhat ve ege onu arkadaşları olarak istiyorlar.irtibat için [email protected] adresine mailinizi umutla bekliyeceğiz.

img

serhat_ege

14 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar eger uygun gorurseniz ben sahiplenebilirim. Izmir karsiyakada yasiyorum..

img

hati_35

14 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ