Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden retriever arıyorum
Merhabalar. golden retriever arıyorum. cinsiyeti erkek olan ve annesinden yeni ayrılmış olan. İstanbul/kadıköy`de Abimle beraber yaşıyorum. 19 yaşındayım öğrenciyim. . daha önceden 16 yaşında köpeğim vardı hatta bi ara 2 köpeğim vardı. biri kaçtı diğeri şu an çok yaşlı kulakları duymuyor. istanbula taşındığım için köpeğimi aileme teslim ettim.yani köpeğimle beraber büyüdüğümüz için ona bakmayı ve gerekli ilgiyi göstermeyi biliyorum. şimdi burda bakmak için köpek arıyorum. elinde golden retriever olan ve vermek isteyen arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.
Golden aramanıza rağmen çok zor durumda kaldığımız için ve aynı familya köpekleri oldukları için gönderiyorum mesaji, ticari hiçbir düşüncem yok. Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. Sokağa terk edilmiş bir köpekti, bir bayan bulmuş ve onun ilanından sahiplenmiştim. veteriner 1.5 yaşında olduğunu söylemiş, İri bir köpek, güçlü ve çok akıllı inanın, ancak alerjim artık kötü buyutlarda, zavallıma yaklaşamıyorum bile Detay bilgiler için 505. 467 06 41 SAYGILAR