Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

FLORYA BESLEMEK İSTİYORUM

Selam arkadaşlar. ben ist den ilker. florya beslemek istiyorum ama çok para istiyorlar fiyat nedir bilmiyorum eğer florya besleyen arkadaşlarım ve abilerim varsa bilgi almak istiyorum

img

m5ilker

15 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım kendini kanıtlamış, yarışmada derece almış kuşlar 1000- 5000 tl gibi eder. Bunun dışında kuşlar fazla para etmez. Sen yeni tutulmuş kuş alıp beslemen lazım. Bu kuşlara yıllarını veren arkadaşlar bile iyisini çıkartamıyor. Kuş pazarından 10 tl gibi al besle. Ne öttüğünü usta birisi dinleyip sana bildirir. Yolun çok uzun. Kolay elsin. Bence kuşun cinsini değiştir. Tavsiyem Saka veya kanarya beslemen.

img

bekuya

19 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ben muhabbet üretiyorum ama artık biraz da diğer cins kuşlarla ilgilenmek istedim bana florya yı tavsiye ettiler şimdi sen de öyle deyince kafam iyice karıştı. saka besle demişsin benimde aklıma yattı peki saka ile ilgili kısa bi bilgi verebilmen mümkünmü veya saka ile muhabbet değişecek arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını isterim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

img

m5ilker

ÖZEL MESAJ

slm mail adresim [email protected] istersen bi görüşelim.. banada muhabbet lazım.

img

seralşahin

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım iyi günler!!! ben bazen burada floryayla ilgili yazılar yazarım kendimde florya beslerim.hevesini kırmak gibi olmasın ama bence daha kolay kuşlardan başla sonra floryaya geç.florya kuşunu tanımayan insan için florya bir şey vermez o insana.türkiyede bile zaten bunun ustası parmakla gösterilcek kadar az.

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mega_3435 cevabınız için teşekkür ederim galiba haklısınız sizlerinde dediği gibi ben ilk önce sakadan başlamalıyım galiba ... ilk olarak nelere dikkat etmem gerekir vb gibi bilgilere ihtiyacım var tekrar teşekkürler

img

m5ilker

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım kasım ayında ben sana güzel kuşlar hediye ederim. Biraz sabredersen kuşları ben veririm. Saygılarımla,

img

bekuya

19 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEKUYA abi çok teşekkür ederim [email protected]

img

m5ilker

ÖZEL MESAJ

BEKUYA abi teşekkür ederim ismim ilker [email protected] abi msn adresim

img

m5ilker