Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

arkadaşlar ltf yardım edin cranonun dikkatinne

arkadaşlar benim 75*38*42 cm ebatlarımda bir akvaryumum var içinde şeref beyden aldığım 20 adet sarı prenseslerim var boyutları 6cm 5cmfelan daha küçükleride var bunlar için gapvıı su pompası kullanıyorum kağıdında su pompası yazıyo akvaryumun camına yapıştırılıyo bu filitre iç filitre mi oluyo yoksa başka bi şey mi birde 100watt lık bi ısıtıcım var bunun dışında akvaryumumda sarı prensesler için hangi gerekli malzemeleri kullanmalıyım bu filitre yeter mi yoksa daha başka bi şeyler almalımıyım.gapvıı ve ısıtıcı dışında hiçbişeyim yok daha neler gerekli benim filitre iç filitremi iyi yoksa kötümü.bide sarı prenseslerin yemnde granül yem ve kapalı yeşil rengide bi yem kullanıyorum çabuk gelişmeleri açısından hangi tür yemleri kullanmalıyım bunlardan yavru alabilmem için bitki koymam şartmı.ltf yardım edin bu konularda hiç bi bilgim yok...

img

mehmet345

20 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmetçiğim, sarı prensesler kumu kazmaya bayılırlar. Bu yüzden akvaryuma bitki ekemezsin en kalın yapraklı bitkileri bile afiyetle yerler. Akvaryumunda iyi bir iç filtre kullanman şart suyun sıcaklığı 22-26 derece olmalıdır. Hayvanların hızlı büyümesi için protein yüklemesi yapabilirsin(dana yüreği), kullandıgın kuru yemler doğru içine girip çıkabilecekleri taşlardan dekor yapmanı önerebilirim kırık testilere bayılırlar. bir problemin olursa [email protected] adresine mail atabilirsin. not:biz sarı prenses üreticisiyiz(75 cm lik akvaryuma 20 balık fazla)

akademist arkadaşıma bir kaç konuda katılıyorum ama bir kaç konuda da degil..öncelikle kullandıgın akvaryum için 20 balık çok çok çok fazla sana en fazla 8 balık beslemeni tavsiye ediyorum.iç filtre kesinlikle şart gapvıı su pompası diye bişey duymadım kusura bakma.bu pompa dedigin alet akvaryum içinde mi duruyo yoksa dışarda motorlu bir çeviricisi var mı?Bitki konusuna gelince bitki koyman şart degil ama amozon yapraklı bitkilerden alır ve kumunu da bol bol koyarsan çok iyi olur.dekorasyon açısından akvaryumculardan volkanik kayalar(delikili delikli) onun dışında kırmızı ve beyaz mercanlar,boyasız kuleler, taşlar akvaryumuna ayrı bir güzellik vrecektir ;)yavru alabilmen için daha beklemen gerekiyo ve bunun içinde bitki şart degil ama balıklarının yuva yapabilecegi gizlenebilecegi oyukları ve girintileri, alacagın kaya ve taşlarla kurabilirsin ve kurmalısında.balıklarının hemen büyümesi için herhangi bir horman tarzı bişey kesinlikle kullanma sana tavsiye yemim ottoo nun growth diye bir çeşidi var senin için en iyisi olacaktır.hoşçakal..netice bekliyorum ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ