Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

acıl ustatlardan yardım

evimde beslediyim bir bucuk senelik sakamın yanına kız dişi kanarya koydum hersey taman kanarya devamlı agzında yuva ipi tasıyor ama saka yanına yaklaştırmıyor ne yapmam gerekiyor ütfen yardımcı olurmusunuz t.ş.k

img

katalin

15 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sakan hazır degıldr kuşlar ne zaman yaynaya attın barı 1 ay kadar ayrı kafeslerde tut alışınca at bıner

img

erdalesmer

15 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar aynı dert bende de var ama bizimkiler de tık yok kız dişi yuvayı yapmadı ikiside azıcık yaklaşsınlar birbirine hemen kavgaya başlıyorlar ayrıda tuttutm bir ay tık yok

img

teknikerim9770

15 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bend ebı saka var yemın edrım kumruya bıner o kadar dıyım kuş sade yemle bınıyo buda kısmet işi ama siz yınede sakalara yumurta ve tohum yem verın sakanız ıyıce kızışşın gagayıda sildimi dişi yumurtlamak için yuva yapacak sakada daha kızar cinsel dürtüye karsı gelemeyen kuşlar işi götüürür bide ben kanaryamı alırken kız dişi almadım buda bence işin sacmalığı gecen sene bakıcı kuş bile olur sorun olmaz saygılar çünki hersene ortalam bır senede 25 30 yavru alan bı abim var melez olarak 4 dişiyle hepside kuşculardan alınmış yda kanaryayı eşlerı önemlı olan saka gerisi hikaye

img

erdalesmer

15 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ