Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ÜCRETSİZ !!! Böylesi Az Bulunur Harika Güzellikte Safkan Golden Retriever, İstanbul - 4.sayfa

SADECE İSTANBUL İÇİNE ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRECEĞİM --- Kızımız 9 Aylık dişi Safkan Golden Retriever ` dır. 2 Aylıkken uzun araştırmalar sonucu anne altından aldım ve bu zamana kadar hiç bir masraftan kaçınmayarak en iyi mamalarla, besledim. Bütün aşıları tamdır sadece aşısına harcadığım para 400 TL civarıdır. Bu güne kadar en iyi arkadaşım oldu. Ondan hiç bir zaman sevgimi esirgemedim. Çok üzülüyorum ama iş için yurt dışına eğitim almaya gitmek ZORUNDAYIM daha sonra askerliğim olduğu için onu ihmal ediceğimi düşünüyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bundan dolayı çok iyi bir aileye sahiplendirek istiyorum... ONA BENİM GİBİ BAKABİLECEK SEVGİSİNİ İLGİSİNİ ESİRGEMEYECEK BİR AİLE ARIYORUM. Tavan arasında, balkonda vs besleyecekler asla iletişime geçmesinler... Sahiplenmek isteyen kişinin maddi durumu, mamasını ve aşılarını aksatmayacak derecede iyi olmalı... Damızlık yada benden alıp satmak için kullanma amacında olanlar iletişime geçmesin çünkü KIZIMIZI VERDİKTEN SONRA AYDA BİR KERE BU DURUMA KARŞI KONTROL EDECEĞİM !!! Kızımızı isteyenler ona sunacakları imkanları yazarak lütfen mail atsınlar - Nerede oturuyorsunuz? - Yaşınız? - ne işle uğraşıyorsunuz? - Evli misiniz? Evliyseniz çocuğunuz var mı? Varsa yaşı? - Eviniz Bahçeli mi site içinde mi vs vs ? İletişim için : [email protected] Mailde kendinizle ilgili yukarıdaki anlattıklarım ışığında bilgi veriniz...

img

turkuaz_333

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam köpeği vermedinizse ben alabilirim bahçeli evim yok bursada vet okuyorum her türlü ii bakarım ona internetim yok ama istediin zaman foto atarım sana

img

bambi1903

14 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ