Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
pitbull takas
arkadaşlar yakınımda bi arkadaşımda bir dişi bir erkek 5-6 aylı safkan pitbull var ve bunların ikisinide takas etmek istiyor. eğer ilgilenenler varsa [email protected] adresinden iletişime geçsin..
ne ile takas etmek ister ki?
onda henüz net bi karar yok tekliflere göre değerlendiricez. artık alman çoban,mastiff,chow chow.. gelen tekliflere göre.
elimde bir alman kurdu var yaklaşık 9-10 aylık çok zeki sağlıklı oyuncu takas etmek istiyorum.
ne takası bu?pek anlamadım.
takas etmek istiorum demedinizmi :S
istanbuldamısınız ? lastik arkadaşım köpekle köpek takası işde.
kusura bakma arkadaşı mesaja bakamadım ben bugün arkadaşıma söylerim eğer ona verirse takas ederiz. yanız bizde bir erkek bir dişi var... hangisiyle takas edicen. sakın ikisine karşılık yaşına girmiş kurdu önerme..:)
ilk olarak köpek 10 aylık onu söyliyimde kulakları dik erkek düşük bel değil ama kesinlkle kırma değil gayet iyi bir takipçi resmen av köpeği gibi aşırı oyun düşkünü top görmesin yani :D istanbul kagıthanedeyiz acaba siz nerdesiniz birtanede verirseniz olur fark etmez . erkek olursa daha iyi olur . Tel:05395698585(mesaj atın ben sizi ararım veya mesaj hakkınız varsa öylede konuşablrz) E-mail:[email protected]