Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

CRANO VE DEEPFISHING48

Arkadaşlar bu yazdıklarınız evcil dostlarına hiç yakışmıyorum ayrıca bura bir düello sitesi değil bir evcil hayvan sitesi bu olayı tatlıya bağlayın bu site herkese yeter bir birinizi kırmayın böyle ufak şeyler için ayrıca bu olayı siteye yansıtmayın kendi aranızda çözün :))))))))))))) ELEŞTİRİLERE ÇOK AÇIĞIM!!!!!!!!

DEEPFISHING48 e ben msn adresimi verdim.gel bu olayı kendimiz çözelim bunu defalarca dedim ama kendi yaraşmıyo sonrada buradaki formlara ileri geri yazılar yazıyo.DEEPFISHING48 ben ve buradaki birkaç hayvansever dostumla yaptıgı tartışmalar yüzünden 2-3 kez bu siteden atılmış bir şahıstır herkes bunu bilir.Ama ben barışçıl olmayı herzaman denedim yaptıkları çabalar için iyi gidiyosun dedim ama o beni yine dalgaya aldı..bu tartışmaları başlatan kendisi.verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın ve özürdilerim ama ben bu şahısla bir daha tartışmak istemiyorum..Tekrar herkesten özür diliyorum..Hepsievcil.com paylaşım platformudur..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam alex2323;

Sana Saygı ve Sevgiler gönderiyorum sadece muatabım olan kişilere yazarım Studying:)))

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen kendini ne zannediyon sen kimsinkilan kendini ne zannediyon bu site babanın sitesimi işin gücün ortalığı karıştırmak cranonun hiç bir şey yaptığı yok olayı sen bu siteye taşıdın aranızda çözebilirdiniz

Sayın alex2323, Uygunsuz uslubunuz nedeni ile üyeliginiz iptal edilmistir. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam HepsiEvcil.com
Forum Yetkilisi ;

İlginize teşekkür ederim Bravo... 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

Sayın forum yöneticisi,

Uygunsuz uslubu dolayısıyla DEEPFISHING48 ide göz önünde bulundurmanızı  arz ederim.

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sadece Güleceğimi HepsiEvcile iletmiştim...

ROTFL ROTFL ROTFL:))) 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ