Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
golden cinsi köpek arıyorum....
mrb arkadaşlar evimde sımsıcak ortamda bakabılecegım golden cinsi köpek arıyorum (yavru olursa daha iyi olur)1 yasını geçmemiş golden varsa elınızde almak ısterım... elınde fazla olan bakıcak bı aile arıyorsanız ben talıbım.... msn : dj_tayfunnqmsn.com tel : 541 295 67 07
guncel hala aramaktayım...lutfen yardımcı olun
guncel
ucretsız golden cınsı aramaya hala devam etmekteyım güncel
Merhabalar benim 3 yaşında saf Golden`ım var. Lise sonda iken almıştım şuan üniversite 2. sınıfı bitirmekteyim. Şehir dışına yerleştigimden ancak 2 sene bakabildim fakat artık okul+part time iş+final vize derken birde ona zaman ayıramıyorum. Tamamen hiçbir ücret taleb etmiyorum, zira hayvanların alınıp-satılmasına şiddetle karşıyım. Fakat bunun karşılığında ona en az benim kadar iyi bakabileceğinize inanmam gerekiyor. Ankaradayım...
cantan kardes kırsehirliyim 19 yasındayım . 2 katlı müstakil ve bahceli evim var . 1 tane terrier besliyorum ayrıca mandıradada 1tane kangalım var . bahceme goldenini alabilirim . yani sahiplenmek istiyorum . [email protected] eklersen hem resim atarım hemde konusuruz . 0505 248 50 77 Volkan ERTEK
hala golden arıyorum ılan gunceldır....
ELİMDE TAM SANA GÖRE 9 AYLIK YANİ 1 YAŞINA YAKLAŞIK ERKEK GOLDEN RETRİEVER VAR.TUVALET EĞİTİMİ VAR.ÇOK AKILLI VE USLUDUR.ÇOK İYİ ARKADAŞ OLDU BANA ASLINDA VERMEYİ HİÇ AMA HİÇ İSTEMİYORUM AMA YERİM MÜSAİT DEĞİL APARTMANDA ZOR :) 290 TAL `YE VERİCEM YANINDA TARAĞI,EĞİTİM MAMASI,SAMPUANI VE TASMASINIDA VERİCEM.FİYAT KONUSUNDA BİŞEYLER YAPABİLİRİM .. İLETİŞİM: [email protected] TeL: (216) 451 93 30