Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
KÜMESİ BOŞALTIYORUM
1 SAKA TAKIM (EŞ)(ERKEĞİ MÜKEMMEL ÖTÜMDE)150TL 5 SAKA (YARIŞMALIK ÖTÜME SAHİP,HİÇ TORR YOKTUR ÇOK NEFESLİ TÜM NAĞMELER)100TL 1 TAKIM İSKETE X SAKA 100 KUŞLARIN TAMAMI KENDİME AYIRDIĞIM ÇOK ÖZEL KUŞLARDIR HEPSİ FULL BAKIMLI SAĞLIKLI KUŞLARDIR,, VERMEYİ PLANLAMADIĞIM KUŞLARDIR ANCAK İŞLERİMİN YOĞUNLAŞMASINDAN ACİL VERMEK DURUMUNDAYIM FİYATLARI GERÇEK EDERLERİNİN ÇOK ALTINDADIR KUŞLARIMI BİLEN BİLİR FİYATLAR PAZARLIKSIZDIR ALAN HAYRINI GÖRÜR İNŞALLAH .. (RESİM ÇEKİP YÜKLEMEYE VAKTİM YOK,ÇOK GÜZEL KOSTÜMLÜ KUŞLARDIR) [email protected]
ertuğrul abi alanada satanada hayırlı olsun kuşların cok güzel inş değerini bilcek birilerine gider Saygılar.. EMRE EROL
sağol canım kardeşim sanada bol yavrular sakalarından inşallah
selamlar.kuşlarınızı toptan hepsinimi veriyosunuz yoksa ayrı ayrı mı?saka takımını alabilirim hemen.diğer saklarınızıda dinleme sansımız olabilirse alabilirim.benim tel.05345014206.arayabilirseniz sevinirim.yada siz tel bırakın ben arayım.saygılar.caner şehit
sakaxsaka takım caner arkadaşıma söz verilmiştir. diğer kuşlar ise opsiyonlanmış ayrılmıştır ilgilenen dostlara teşekkürler
kuşları nerede nasıl göre bilirim
KUŞLAR İSTANBUL ATAŞEHİR`DEDİR TEK VEYA HEPSİ BİR ARADA VERİLECEKTİR VERİLECEKTİR DİNLEYEREK ALINABİLİR ÖTÜMDE İDDALI KUŞLARDIR 0534 294 05 27
günceldirr
1 florya super boylu iri(resimli yeni ötümde)90tl
1 floryam yıllanmış tuyden yenı çıktı 80