Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

GOLDEN YAVRUSU ARIYORUMMM..

istanbulda yaşiyorum üniversite öğrencisiym mustakil bahçeli kendi evimiz var ve yavru golden beslemek istiorum.ücretsiz vermek isteyenler olursa hemen irtibata gecebilirler. [email protected]

img

crazyboyy2005

15 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

.....

img

crazyboyy2005

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar anladim ki bu sitede bu köpek alimini herkes ticarete dökmüş alip beslicem diyip daha sonra satmaya başlamiş.ben gerçekten golden yavrusunu beslemek için ariorum.burdan belirtmek isterim ki köpek vermek isteyen arkadaşlar istediği zaman gelip köpeği görebilir ve gercekten beslenmek için alindiğindan emin olabilir. bunu burda özellikle belirtmek istedimm...

img

crazyboyy2005

ÖZEL MESAJ

Golden aramanıza rağmen çok zor durumda kaldığımız için ve aynı familya köpekleri oldukları için gönderiyorum mesaji, ticari hiçbir düşüncem yok. Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. Sokağa terk edilmiş bir köpekti, bir bayan bulmuş ve onun ilanından sahiplenmiştim. veteriner 1.5 yaşında olduğunu söylemiş, İri bir köpek, güçlü ve çok akıllı inanın, ancak alerjim artık kötü buyutlarda, zavallıma yaklaşamıyorum bile Detay bilgiler için 505. 467 06 41

img

goncabegümaslan

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim ilginiz için ama ben yavru arıyorum ve kendim büyütmek istiorum ve özellikle golden retriever arıyorumm

img

crazyboyy2005

ÖZEL MESAJ

güncel arkadaşlarr....

img

crazyboyy2005

ÖZEL MESAJ