slm arkadaşlar doğa kuşlarına vermek için un kurdu ve et kurdu nasıl üretebiliriz pratik bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim ve doğa kuşlarına kızıştırmak için canlı cansız yem olarak neler verilebilir yardımlarınız için tşkler...
özellikle canlı yem üretimi konusunda bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse sevinirim...
fider2 haftada bir derken haftada bir gün önlerine koyacam yemliktekileri bitirene kadarmı önlerinde duracak yoksa haftada bir gün önlerinde duracak sonra tamamını yemiş olsalarda olmasalarda önlerinden alacakmıyım ve bu dediğiniz tohumları ben kuşçularda pek bulamıyorum tohumcularda yada attarlarda oluyor onların bazılarıda ilaçlı oluyor tam güvenemiyorum. kuşları öldürür diye düşünüyorum.
haftada bir karışık tohumları direk mi önlerine koyayım yoksa mamaya felanmı katayım? yardımlarınız için gerçekten tşk ederim...
haftada bir mamalıkla verirseniz daha sağlıklı olur
fider2 üstad
bu gün her yere baktım sadece aspur nijer ve turp tohumu buldum 100 gr aspur 40 gr turp tohumu 250 gr da nijer aldım ben bunları saka ve fluryaları kızıştırmak için nasıl vereyim kısa bir tarif verirseniz çok sevinirim saygılarımla şimdiden tşk...
Arkadaşım zaten kuşların kızma dönemi geldi hava ısındıkca kuşlar dikilmeye baslıyor .. bu nedenle kuşlarla bu tohumları haftada bir vermen yeterli olacaktır ufak (mamalıkla) kuşların en büyük ilacı güneştir bizim tohumlar azda olda bu kızıştırmayı hızlandırıyor . bunların dısında dolamlık fıstık vere bilirsin tabiki 5 -6 tane olmak sartıyla.