Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

secereli dogo arjantıno yavruları - 2.sayfa

çok kaliteli erkek ve dişi dogo yavruları

img

backback

15 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ciddi alıcı olamayan arkadaşlar, bu secerede ve bu kalitede yavruların ilanını ve sayfayı kirletmeyiniz...

img

backback

ÖZEL MESAJ

:( eğer bu son cümleniz bana ise şayet üstüme alınmyacağım ne yazkki. fiyatları hakkında bilgi olmadı için verebileceğim tutarı yazdım. Lakin parası az olmak gözünüzde ciddiyetsizlikle eşdeğerse onu bilemem.. Diğer yandan zaten site ücretsiz sahiplendirmelerin yapıldığı biryer fakat ona rağmen adminler sessiz... Ben köpek sahibi olmak isteyen biri olarak teklifte bulundum uymadı ise reddetmeniz yeterli!!

img

izmirgds

15 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lütfen, benim ilanımın sayfasını gereksiz yazılarla kirletmeyiniz teşekkürler..............

img

backback

ÖZEL MESAJ

güncel

img

backback

ÖZEL MESAJ

sende söylesene köpeklerin fiyatını yeni gelin gibi nazlanıyosun pazar kızıştırmayamı çalışıyon aklı sıra sereceli köpekler olsa burda ağız yapmassın millete net bi cvevap verirsin kamil. millet 200 milyara araba satıyo yazıyo sen uyuz hayvanlar için fiyat veremiyon arkadaşlar en kralı 600 ytl fazla vermeyin modası geçti onların....

img

flyt_59

15 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

millete camur atmak sanamı düştü terbiyesiz. neo elinde o kalitede köpek yok diyemi yoksa cırpınısın. dur tahmin edeyim sen zamanında köpek istedin sana vermediler. yada cok para dediler onun acısımı. alayı kaypak bu milletin. senin gibisine köpek vereceğime sık kafasına daha ii. senin gibileri menfaat için yarın birgün o güzelim hayvanların üzerinden illegal yolla para kazanmayada calısır.

img

pitbull_ata

16 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

flyt_59 0554 677 61 98 beni arasana buradan yazı yazmak milletin okuma zevkini bozmak bana ters, ama beni ara bak sonra senin hatatını değiştireceğim ok

img

backback

ÖZEL MESAJ

burada ne bir kotü soz yazmak nede okumak isterim, ve burda olan insanların % 80i hayvan sever geri kalanlarda akılları sıra pazar yapmaya çalışan çakallardır, ve bilirimki hayvanı seven bir insandan (O %80den bahsediyorum)insanlara zarar gelmez O nedenle bu cahil kendini bilmez kişiye buradan hiç bir şey demiyorum ve sadece beni aramasını bekliyorum, evet sayın yonetici arkadaşlar, bu kişi burada açık bir forumda bana hakaret etmiş ve benim ilanımı gereksiz yazılarınla kirletmiş sanırım iki gün oluyo ve siz halaa yoksunuz, bende bir forum sahibiyim bende site çalıştırıyorum bole yoneticilik olmaz lütfen gereği yapılsın.. ilan günceldir..

img

backback

ÖZEL MESAJ

flyt_59 ve senin aramanı bekliyorum saat sorun değil 7/24 arayabilirsin, ve sana soz veriyorum bu kadar inasnın huzurunda tr.nin neresinde olursan ol ziyaretine tek başıma gelmessem bende bu yazdıklarımın hepsini yutacağım..

img

backback

ÖZEL MESAJ

lan bana bak cakal bana klavye delikanlılığı yapma seni kendime köpek ederim tasma takar dolaştırırım değil senin ilnını kirletmek senide kirletirim gel lan ben istanbulda güngörendeyim gelicen zamanı yaz adres vericem sana seni ...... farz bugünden itibaren tel numarası veripte küfürleşmek kesmaz beni ne zaman gekceni yaz lan bana sen tek diil sülaleni getir ama gelmessen varya ben yutturucam sana bişiler

img

flyt_59

15 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ