Ücretsiz Kedi Verenler

7 kedim var!- komik oyuncu 10 aylik 3 kardes Ve annelerine evinizi acin?
7 tane kedim var. Taşınmaya mecburum ve maalesef kedilerimden 4 nu sahiplendiremezsem sokağa bırakmak zorundayım. çok sevdikleri kedi hamaklarını, sepeti, minderleri, biri açık, biri kapalı kedi tuvaletlerini, oyuncak farelerini de vereceğim. Sokakta bulup tedavi ettirdigim kedi evden kaçıp hamile kaldı, yavruları vermek istemedim, evde büyüdüler ve şu anda 10 aylıklar (27 haziran 2009 doğumlular) Taşınmak zorunda olmasam vermeyecektim. O kadar iyi bakıldılar ki hepsi pofidik, çok sağlıklılar, ve yumuşacık parlak tüyleri var. Aşıları, parazit bakımları tam, hastalıkları yok, kısırlaştırıldılar, sağlık karneleri var. Küçük bir tırnak makası ile tırnaklarını kesebiliyorsunuz, güçlük çıkarmıyorlar. Kum kullanmaya ve kuru mama yemeye alışıklar. Ama arada sıra yaş mama, tavuk, tavuk ciğeri, yoğurt, süt ya da siz ne yiyorsanız verirseniz kesinlikle hayır demezler. 7 kediyle büyüdükleri için çok çok iyi huylu ve sosyaller. Sarmaş dolaş yatmaya, birbirleriyle, oyuncak fareleriyle, ya da mutfaktan çaldıkları pipetlerle, oynamaya, tabi en çok da kucağa yatıp kendilerini sevdirmeye bayılıyorlar. Tırmıklama, ısırma, saldırma, kızgınlık gibi huyları asla yok. Anneleri Tilda çok değişik açık sarı sarman. Çok akıllı, kapıları zıplayarak açabiliyor, adını biliyor, modunuzu çok iyi anlıyor. Yaşı 2 ye yakın, sakin, uyuyan, kendi başına vakit geçiren, olgun bir ev arkadaşı olabilir. Şişe kapakları, lastik bantlar, firkete tokalarla oynamayı sever. Ara sıra sokağa çıkma merakı var (8 aylık kadarken bulmuştum biraz alışık sokağa) belki bahçeli, ya da giriş kat, girip çıkabileceği, az trafikli bir sokakta olan bir evde de yasayabilir. (sepetin içinde olan )Tekir dişi, Cano bir hanımefendidir! Kendisi istediği zaman gelir bir güzel sevdirir kendini ama çok pesinde koşarsanız sizden kaçar. Resimde komik bir suratla uyuyor ama normalde çok şeker, naif, zarif bir yüzü var, dişi olduğu için kardeşlerinden daha ufak tefek yapılı. Çok sessiz, sakin, gizli yerlerde uyumayı sever, sizi müsait bulduğunda da hemen kucağınıza kurulur. Kendisi gibi zarif bir hanımefendi, ya da kadın ruhundan anlayan bir beyefendi ile çok mutlu olur. (uyuyan tekir) Beyaz üstüne sari damalı olan erkek Aydın kucağa alınmaya bayılır, tam bir sevgi hastasıdır! Mesela bilgisayarda bişiler yaparken, şımarık şımarık miyavlayarak gelir kucağınıza yatar, kendisini sevdirene kadar uğraşır. Biraz yoğun sevgi gösterisinden sonra, yanınıza yatar, o da ekrana bakar siz bilgisayarda çalışırken. 4 pati havada sırtüstü yan gelip yatmak en sevdiği şey! (boylu boyunca yatmış beyaz) Sarman olan Fleksi tam bir karakterdir! Siz otururken gelip isinize engel olmayacak şekilde yanınıza oturur. Eğer kalkıp bir yere gittiyseniz sizden boşalan yeri kapmaya bayılır! Çok meraklıdır, eve gelen misafirleri sizden önce o karşılar! Çok keyfine düşkün, mutlu bir kedi. Fleksi küçük çocuklu aileler de olmak üzere herkese ama herkese uyabilir. (boylu boyunca yatmış sarman) Aydın ve Fleksi keşke birbirlerinden ayrılmasalar, resimde de gördüğünüz gibi pek sevişirler, beraber yasayabilecekleri bir ev bulsak en mutlu çözüm olur onlar için!

Yanıtlamak için giriş yapın