Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Siyah-yavru-erkek bir labrador arıyorum.

Arkadaşlar siyah yavru ve erkek cins bir labrador arıyorum. Ankarada`yım, bakımı konusunda tereddüt olmasın, en iyi şekilde bakılacaktır. 2-3 aylık olması tercihimdir (eğitimine başlamak için gerekli yaş). Lütfen sadece ücretsiz ise mail atınız. Hayvan sevgisi parayla satın alınmaz. Ankara`daki barınakların bir kaçına baktım ama bulamadım. İlgilenenler şu adresten bana ulaşabilirler: [email protected] Teşekkürler...

img

koko86

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. İstanbuldayız düşünürseniz, barınaktan aramanız çok doğru bir yaklaşım ki ben de Sokaktan bulan birinden sahiplendim, veteriner 1,5 yaşında olduğunu söyledi ve türkiye`de çok kolay bulunan türde olmadığını muhtemelen yurtdışından getirildiğini söyledi, iri ve güçlü bir köpek ama çokta akıllı Detay bilgiler için 505. 467 06 41

img

goncabegümaslan

14 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ