Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ÇOK ACİL YARDIM

arkadaşlar merhaba bunca yıldır tavuk bakıyorum bi ilk geldi başıma . kuluçka olan tavuğumu yatırırken istediğim cins yumurtayı koymak için bigün arayla yumurta koydum şimdi civcivler çıkmaya başladılar, ama bigün sonrada çıkım olucak inşallah ,sorun şurda bir tavuk yatarmı iki bigün civcivler yemeden içmeden dururmu diğerleri çıkama kadar

img

özsoy

15 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm abi tavuk makineyse biraz zor bende yatan olmadı soru ikiye gelince bildiğim ve okudoğum kadarıyla bir iki günden birşey olmaz

img

sezgin7787

15 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sezgin yok kardeşim makina değil tavuk. ne yapmalıyım şaşırdım valla

img

özsoy

ÖZEL MESAJ

lütfen çok acil yardımmmmmmmmm

img

özsoy

ÖZEL MESAJ

slm abi hiçbirşey yapma birgündaha bekle ondansonra bak civcivleride elleme dışarıçıkarma gezsinler diye ozaman bi ihtimal birşey olmadan onlarda diyerlerine katılır inşallah abi birde başka gurk tavuğun var mı açil lazım varsa fiyatta yazarmısın hediye gelen sülün yumurtalarını koyacam kimsede makina bulamadım bir yerde buldum ama oda olmadı yarıyarıya istedi bende olmaz dedim onun yerine okadar tavuk yumurtası vereyim dedim istemedi bu konuda yardımcı olurmusun bana

img

sezgin7787

ÖZEL MESAJ

sezgin valla yok tavuğum ama bi arkadaşımda makina var yardımcı olurum. sen ne iş yapıyorsun

img

özsoy

ÖZEL MESAJ

hem geçen sene süiün yumurtasını koydum tavuğa olmuyor ispenç lazım.

img

özsoy

ÖZEL MESAJ

tamam abi abi istersen bende 4 aded ispenç yumurtası var vere bilirim arkadaştan almıştım başkabir arkadaşa ama sonra vaz geçti almak tan hala bende duruyor 5 gündür üçretsiz (vereceyim)sana

img

sezgin7787

ÖZEL MESAJ

sende var mı sülün vaesa hangileri

img

sezgin7787

ÖZEL MESAJ

hacı yumurta istemiyorum yanlış anladın galiba ispenç tavuğu güzel yatıyor sülün keklik vs... yumurtasına demek istedim.arkadaşta makina var yardımcı olurum dedim..

img

özsoy

ÖZEL MESAJ