İran Pers Kedisi Çok Akıllı ve Tüm Aşıları Yapılmış
Sık sık şehir dışına çıktığımdan dolayı çok akıllı,oyuncu,sevimli(kendisini hemen sevdirir),tuvalet alışkanlığı olan, 2 yaşında olan can dostuma çok iyi bakabilecek bir yeni sahip arıyorum.Bakabileceğine inandığım kişiye ücretsiz olarak vereceğim.
Merhaba ben kedinize talibim 22 yaşındayım ailem ile acıbademde yaşıyorum. daha önce iki kere kedi baktık. biri geçtiğimiz ay yaşı itibariyle öldü. diğeri sokak kedisiydi yavruyken alıp büyüttüm sonra doğaya saldım tekrar. 🔒 Üyelere Özel adresimden görüşebiliriz dilerseniz telden de arayabilirim. Cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
Merhaba ;
22 yaşındayım ve yalnız yaşıyorum. Antalya` dan iş sebebi ile İstanbul` a taşındım. Antalya` da 9 yaşındaki kedimi evimize alışık olması sebebiyle bırakmak durumunda kaldım. Sizin için de uygun ise kedinize talibim mail adresim 🔒 Üyelere Özel iletişim bilgilerinizi mail olarak atarsanız sizinle görüşmek isterim.
Merhaba,
Daha önce birçok kedi besledim. Yeni evliyim, bir ev kedisine itiyacım var.
İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ben Çınarcık`ta ikamet etmekteyim.İşim gereği sık sık İstanbul`a gidip gelmekte olduğumdan dolayı gerçekten çok sevimli ve iyi huylu, iyi bir ev arkadaşı, sadık dostuma güvenebileceğim, iyi bakacağına inandığım bir aile arıyorum. Bursa`dan tanıdığım bir arkadaşım almak istiyor önümüzdeki Çarşamba gününe kadar alamayacak olursa sizlerden bir arkadaşa vereceğim. Telefon numaram 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel no.lu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz. İlgi ve duyarlılığınıza tekrar teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Yukarıda irtibat telefonu olarak 🔒 Üyelere Özel vermiş olduğum numara dikkatsizliğim sonucu YANLIŞ yazılmıştır. DOĞRUSU 🔒 Üyelere Özel dır. Tekrar özür diliyorum.
Arkadaşlar İran Kedi`m yeni ailesine kavuşmuştur. İlgilenen herkese çook teşekkür ederim.