Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SAKA GÖRÜNÜMLÜ SAKA MELEZİ. ( VE ÇİPETPETLİ 2009 SAKAMELEZLERİ - 2.sayfa

SAKA MELEZLERİ KANARYALARLA TAKAS OLABİLİR

img

bulentmermer

15 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu sene Feshane ye de Türkiye finaline getirilmiş birinin saka ile birebir aynı görünümde sırtı melaninli hareli ve o kuşun melez olduğu bahsiyle kuşun resimlerini görmüştüm hakikaten o beyin çok samimi ve tanıyanlar tarafından güvenilir biri olması sebebiyle itimada layık sonderece beyefendi biri olduğu birçok kişi tarafından da vurgulandı.Hakikaten o kuşsa ve melez ise Mükemmel eşi benzeri olmayan bir kuş .Hatta 1000 tl hemen teklif edenleri biliyorum.Melez merakı olanlar için literatürlük kaçırılmayacak orijinallikte yegane ve son derece sağlıklı bir kuştu.

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben yarışmada o kuşu görmedim ama resimlerini gördüm,melaninli saka da olabilir birebir sakaya banzeyen melez olacağına ben şahsen inanmıyorum,illaki ufak tefek farkları olacaktır.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Feshaneye gelen arkadaşlar bu sene kuşu feshanede gördüler. görenler gözlerine inanamadılar. kuş anca çok iyi incelenince saka melezi oldugu anlasılıyor. Bukadar güzeli bu kadar orjinali bir daha ne ben nede sizler göre bilirisiniz.Bu arada elimden çıkarmayı düşündügün bazı sakalarımda mevcutturr....

img

bulentmermer

15 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bülent bey kuşun resmini koysanızda incelesek sizin yorumlarınızdan başka bişey göremiyozki biz

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

fider2

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ben flurya meraklısı olarak gidip kuşu gördüm .kuş bire bir saka tek bir farkı var onun için kuşu iyi incelerseniz bula biliyorsunuz kuş sırtından belli oluyor melez oldugu . Onun dısında kuş tam bir saka görünümünde. meraklı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

img

fider2

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ