Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Kuşum Çok Durgun

Merhaba Arkadaslar Pazar Günü Bir Tane Dişi 3,5 aylık(oludugunu söyledi petshopcu) Muhabbet Kuşu Satın Aldım Bugun 3 gün oldu fakat kuşum ne yem yiyor nede suyunu içiyor tünekde durgun bir şekilde duruyor arada kanatlarını acıp we esnetiyor.Arada bir esniyor.Bu durum beni cok çok üzüyor acaba kusumda bir hastalık söz konusu olabilir mi? :( birde acaba konuşmayı öğrenebilir mi bu saatten sonra...Cevaplarınızı Bekliyorum.Saygı ve Selametle..

img

mesut29

15 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ewt konuşmayı öğrenebilir tabiki ama sana alışmış olması gerekli ve yem yememesi durgun olması alışık olmadığı bir ortamda olmasından kaynaklanıyor olabilir yani küsmüş olabilir ama yinede bir veterinere götürüp sağlığını kontrol ettirsen çok iyi olur buradaki hiç kimse kuşunu görmeden hasta ve ya değil diyemez.umarım bir şeyi yoktur ve umarım kuşunu istediğin gibi yetiştirebilirsin :) hayırlı olsun.

img

paticiijlal

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sagolun Allah Razı olsun Bu Durum Üzüyor beni akşam üzeri yemden yemeye başladı su içmiyor :) acaba onuda zamanla yapacakmıstır ona ismiyle veya cici kuş dediğim zaman beni pür dikkat dinliyor onun cok endıselıyım.

img

mesut29

15 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana taviyem kuşuda yeni almışsın zaten hiç uğraşma zaten dişi kuşlar çok nadiren konuşur alışsada yani 100 kuştan sadece bikaçı konuşabilir.erkek yavru bi kuş al yerine hem daha iyi alışır konuşturabilirsin erkek kuşlar konuşmaya daha çok yakındır

img

ozzo

17 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ