Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

terrier,coccer,pincher vb. arıyorum....

mrb.daha öncede ilanlar vermiştim ancak bir türlü kısmetimi bulamadım şimdi tekrar bi çaba içine girdim eğer tatlı köpeğinize bir yuva ve bir arkadaş arıyorsanız iletişime geçebiliriz.tercihim terrier,coccer ve pincher`dır.TUVALET EĞİTİMİ OLMASI ŞART VE BİRDE YAVRU OLMAMALI.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam... ben trabzonda oturmaktayım ve pomchi cinsi köpeğimi sahiplendirmek istiyorum...ilgilenirseniz lütfen yazınız .. yaş 2,5, tuvalet eğitimli,aşılı,ayrıca koruyucu.. pomchi : pomeranian+chihuahua

img

paşa1970

15 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilanım hala geçerlidir yalnız söylemeyi unutmuşum öğrenci olduğum için ücret veremem...

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

mrb paşa 1970... köpeğinzle ilgilenmek isterim tabi ancak trabzondan istanbula ulaşım sorunu olacaktır öneriniz varmıdır? ve ücret talebiniz olmazsa sevinirim birde köpeğinizin fotoğrafını sayfaya koyabilirseniz iyi olur.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

merhaba; biz ilan vermiştik ama amcamız alacak diye kapatmıştık, onların da sağlık problemleri çıktı ve halen harıl harıl güvenebileceğimiz bir yuva arıyoruz. 5 aylık simsiyah terrier, tuvalet eğitimli, ismi Aiko ve elimize doğdu...Dünyanın en cici kuçolarından biridir. irtibat için 0544 581 80 30 dan bana ulaşabilirsiniz.

img

cygne

15 yıl 4 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dünden bu yana çok sevimli sevecen oyuncu dost canlısı bir terrierle birlikteyiz.kimlik kartı mevcut beyaz 1 yaşında erkek.çok acil sahip arıyoruz ilgilenirseniz lütfen hemen yazın pazartesiye kadar sahiplenilmesi gerek.tek şartımız onu atmıcak gerçekten sevebilecek olmanız

img

melipek

15 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

melipek msj ın gecerlimi hala?

img

naz0705

15 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

naz sen antalyadasın sanırım köpek istanbulda nasıl olcak

img

melipek

15 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KÖPEK DURUYO SANIRIM İLGİLENEBİLİRİM.GÖRÜŞMEK İSTERSENİZ [email protected] adresinden irtibat telefonu bırakın lütfen.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

melipek, gönderme sansın warsa karsılayabılırım istersen tabı. [email protected] eklersen konusruz detaylı

img

naz0705

15 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ