Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

DESTEK VE RİCA

Değerli dostlarım öncelikle bir üzüntümü paylaşayım melez için ayırdığım 2 sakamdan biri dün itibari ile öldü, güzel ve boylu bir kuştu yüksek ihtimal çiftte yapacaktı tamda sezonda böyle bir şey oldu, 2009 bilezikli kırmızı göz dişi kanaryam boşta kaldı güzel bir yavru alacağımı düşünüyordum sezon zamanı bu istek biraz zor olabilir ama bana gerçekten kanaryayı çifleyebileceğini düşündüğünüz sakanız varsa talibim benden bu iyiliği esirgemeyecek dostlarım olduğunu düşünüyorum karşılığında ise 1 adet kutusunda açılmamış sony ericsonn cep telefonu verebilirim şimdiden destek olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

img

karahan9

16 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

Abi g.olsun üzüldüm beni ara ben yardımcı olmaya çalısım abi 0507 695 82 70

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Karahan geçmiş olsun kardeş!!!inşallah aradığını bulursun.kırmızı göz dişi derken,paheo mu senin dişi,satinemi?

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Emre saol kardeşim sorma çok üzüldüm hem öldüğüne hemde sezonun başında böyle birşey olmasına mamasını yeşilliğini vitamini vermiştim sapa sağlamdı bende anlam veremedim şişmedi bile kuşcağız neyse kardeşim seni yarın arıycam görüşelim, Maga üstadım kanarya satine sanıyorum son yarışmada ata ile beraber almıştık çok boylu iri bir kanarya 2009 bilezikli ondan çok umudum vardı böyle tatsız birşey oldu çok saolun alakanız için şimdiden

img

karahan9

16 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

özhan üzüldüm arkadaşım.bakarız çaresine.

karahan kardeş bende meleze atabileceğin tek ve dik öten ve şuan kızgın 1 erkek sak var istersen sana hediye edebilirim zafer oral 0533 320 36 92

img

zafo

18 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

söylemeyi unuttum tlf para takas aklına gelmesin benden sana hediye

img

zafo

18 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ