Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ÇELEBİ DELİKANLI: PIRLANTA BİR KALBE RAZIYSAN GEL BENİMLE

Biraz kurt kırması, bir parça tazı kırması belki ama çok özel bir tipim yok, sokak köpeğiyim. Altın bir kalbe, melek gibi iyi huya, insan sevgisi ve koşulsuz teslimiyete razıysan gel benimle, al beni, götür eve... Resimler: http://www.iWebPhoto.com/view_photos.cfm?cu=D7EA957C-C421-6630-9E57C92FA791B5D9-54744&u=C82DA8D3-09CF-71C5-81A94436187F602A 7 aylık. Erkek. Çok iyi huylu. Çocuklara karşı da yumuşak. Çok edepsizlik etmezlerse kedilerle bile iyi geçiniyor. ... Tuvalet terbiyesi var. Evde ya da bahçede kulübe içinde yaşayabilir.

img

zehrazeyna

15 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İletişim: Elif Aksoy [email protected] 532-590 47 11 TAM BİR İSTANBUL BEYEFENDİSİ: Temiz, titiz, uzun uzun yalanıyor. Köpekleri hiç böyle bilmezdim. Doğuştan İstanbul beyefendisi bu can oğlan:) AYRICA: İç ve dış parazit tedavileri yapıldı. En iyi mamalarla, vitaminlerle özel bakıma alındı. Şimdi evde bakılıyor. USLU: Bu kadar uslu bir hayvan görmedim, gıkı çıkmıyor, kuyruk sürekli pat pat. İnsanlara güveniyor olması eğitilebilir olduğunu gösteriyor. Bir günde tasmaya alıştı.

img

zehrazeyna

15 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ