Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Ücretsiz Yada Masraf Karsılığı Köpek Sahiplenebilirim..!

öncelikle merhaba arkadaslar. Ben izmirde oturuyorum kendime bir dost arıyorum eger bakamadıpınız yada bazı sebeplerden dolayı vermek istediğiniz köpeğiniz varsa lutfen bana ulasın . ücretsiz yada yaptıqınız masraf karsılıqında alabilirim. bana verdiğiniz köpeğinizi istediğiniz zamanda gelip görebilirsiniz veya verdiğiniz köpeğin iyi bakılmadığını düsünürseniz geri alabilirsiniz.bunu söylüyorum ama böyle bir ihtimal bile olmucak yani köpeğiniz iyi bakılmıcak gibi birşey olmucak benim bir köpegim vardı izmire tasınmadan önce malesef calınmıstı.köpek beslemek konusunda deneyimim var yani . fazla uzatmadan konuyu bitireyim evet arkadaslar ücretsiz yada yaptıqınız masraf karslıqında köpeginizi sahiplenebilirim.Köpeğin cinsi fark etmez cins ayırt eden biri değilim Bana ulasmak icin aşşağıdaki iletisim telefonlarından arıyabilirsiniz.. 0554 991 64 11 [email protected]

img

berkerk2yetkilisatis

15 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

konu günceldir. hala bulamadık...17/04/2010

img

berkerk2yetkilisatis

ÖZEL MESAJ

Konu Günceldir. 18/06/2010 Hala ARıyoruz..!

img

berkerk2yetkilisatis

ÖZEL MESAJ

size tavsiyem; barınaklara gidebilirsiniz oradan bi yavru yada yetişkin bi köpek sahiplenip oradaki bi canı da kurtarmış olursunuz..

img

goldenretrieverm

15 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

apartmanın önünde bulduğumuz 1 aylık yavruya yuva arıyoruz ancak istanbuldayız. alma olanağınız olursa hayatını kurtarmış olursunuz. [email protected] adresinden de konuşabiliriz.

img

ezgicelik

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

İzmirde Oturuyorum Malesef .

img

nehirc0nc0n

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Malesef İzmirde Oturduqumdan Dolayı İzmir Cevresinde Arıyorum .

img

berkerk2yetkilisatis

ÖZEL MESAJ

ben izmirde yaşıyorum 7 aylık bir sibirya kurdum var, erkek. orjinal safkan husky dir kırma falan asla değil. tuvalet eğitimi var, son derece neşeli ve insancıl bir köpek, asla havlama problemi yaşamıyorum zaten husky lerde bu tarz problem pek olmaz, aşıları da tam. köpeğimi iyi bakabilecek birine verip vermeme konusunda kararsızım aslında, çok seviyorum ama işten yorgun argın gelip ilgilenmek beni zorlamaya başladı. Onun yerine yavru ve büyümeyen bir cins düşünüyorum, masraflarım karşılığında köpeğimi sana verebilirim, tabi ilk önce seninle yüz yüze de görüşmeliyim, gerçekten dostuma iyi bakabileceğine inanmam gerek...

img

onur_meltem

14 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim 3 aylık sibirya kurdum var kulakları DİK gözleri maskeli yaLnız gözleri kahverengi we cok oyuncul sewgı dolu hareketlı kıpır kıpır egıtıme ıhtıyacı sahibinin sewgısı ıle gerceklesebılıyor yanı 3 aylık olmasına ragmen Otur hayır bekle ve tuwaletını ew ıcerısıne yapmıyor ılgılenmek ısteyenler ıle gorusebılırım... 0544 676 30 08 izmir bornova ercan

img

saqu

14 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim bir arkadaşım ay önce pekingese cinsi bir köpek almıştı geçenlerde konuşmuştuk aldığı fiyata vermeyi düşünüyordu.öğrenci olduğu için zor geldi bakmak sanırım.isterseniz bi konuşayım.hala arıyormusunuz bu arada?

img

sevik

15 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ