Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

yumurtalı saka ve agat dişi kanarya

arkadaşlar merhaba elimde 3 yıldır besledigim 2007 sakası ve yanına koydugum (yaklaşık 6 aydır beraberler) kız dişi,agat mozaikten dün akşam üzeri baktıgımda 1 adet yumurtlamıştı..tabiki bu gün geçtikçe artacak ... :) çifti 500 tl olarak yumurtaları ile satmak istiyorum.. herkesin ugraşıp alamayacagı bir çift ,(saka ve kanarya çifti)artı yumurtaları ilgilenenler lütfen beni cepten arasın.. 0533 613 12 89

img

seralşahin

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşlar ayırtılmıştır. ilginiz için teşekkürler.

img

seralşahin

ÖZEL MESAJ

sevgili seralşahin saka x ağat herkesin uğraşmadan alabileceği bir çiftir sizinkiler gibi önemli olan kuşu yumurtlatmak değilki ben şuan 50 çift kuş yaparım saka x kanarya 50 side yumurtlar bundan hiç bi şüpheniz olmasın önemli olan yumurtanın dolu cıkması ben melez aldğım çifti 250 - 300 e sattım şuan sattığım kişi 3 yavru baktırıyo siz yumurtlayan kuşa 500 diosanız bilemicem bana cok geldi tabi sizin kuşunuz inş yumurtalar boş çıkmaz saka x kanarya yumurtalarının coğu bilindiği gibi kızgınlık yumurtasıda olabliyo satanda alanda hayal kırıklığına uğramaz inş ... SAYGILAR...

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.. saden alanda benim arkadaşım..kendisinide hediye maksatında herşeyiyle beraber 200 tl olarak verdim..gelip alacak.. dediğiniz gibi kendisinede ben bahsettim yavru çıkar veya çıkmaz diye..(kendiside ya tutarsa dedi ,,hayırlısı olsun) ilginize çok teşekkür ederim .. size bir sor sormak istiyorum.. şuan elimde 2008 floryası var ve dişi agata yem veriyor ..ve insandan (kanarya gibi) hiç kaçmıyor .. bundan yavru alma ihtiamli yüzde kaçtır.. ben profesyonel olarak yapmıyorum bu işi sadece hobi olarak (merakımdan) yapıyorum.. fikrinizi ögrenmek isteiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim..

img

seralşahin

ÖZEL MESAJ

eğer kuşlarınız anlaşıyorlarsa ve floryanız kızgınsa eşe atmakta fayda var şansını deneyin dediğiniz gibiyse yavru alma şansınız cok yüksek umarım ii sonuçlar elde edersniz Saygılar...

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emreye katılıyorum.ayrıca o yumurtalar doluda çıksa ki çok düşük ihtimal alıp eve götürdüğünde yada her nereye götürecekse bir daha o yumurtalara yatmayacaktır.yumurtalı kuş vermek iyilik değildir. dolu olduğunu farzedin hepsi ziyan olur.

img

yakalabune

15 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ