Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

selam arkadaşlar flurya beslemek isterim 1 adet elinizdem çıkarmak isterseniz

selam arkadaşlar ben flurya beslemek isterim elinde olan arkadaşlar varsa elinden çıkarmak istedigi talibim meraksardım 1 flurya besliyecem (1 sakam var karşısına )

img

taner77

15 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ist kagıthanedeyim saygilar

img

taner77

ÖZEL MESAJ

geçen gün birileri arıyordu takas!!florya verip saka arıyorlardı..topiclerde olacak....bir bakın istiyorsanız!! ayrıca floryaya merak sarmanız,bir floryacı olarak beni memnun etti....demekki bu sitede floryacıları çoğaltacağız...

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kısmet neden olmasınki

img

taner77

ÖZEL MESAJ

arkadaşım sana 1 florya hediye ederim meraklı olduğun için iyi bakacağından eminim yerim anadolu yakası ataşehire yakınım yerinden almak kaydı ile [email protected] msn den görüşelim

img

arthurrking

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tel verirsen sana ulasırım ilgine teşekkürler saygılar

img

taner77

ÖZEL MESAJ

MAGA_3455; KARDEŞ MADEM ARKADAŞ FLORYACI OLUYOR DİYE MEMNUN OLDUN. O ZAMAN BİR GÜZEL HABERDE BENDEN SANA. DOĞAL RENK FLORYA DİŞİM 4.YÜ YUMURTLADI.MAAŞALLAH NAZARDAN SAKLASIN HİÇ KALKMIYO DESEM.10 NUMARA YATIYOR YUMURTALARA SADIK Bİ DİŞİ ;)

img

yakalabune

15 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi iyi çok iyi!!!!!:)floryacılar çoğalıyor.......inşallah tüyü kadar yavrularını alırsın kardeş........darısı benim kümesin başına!!!!!!!yeniden toparlıyorum kuşları,inşallah bizim kümes yetişir bu sezona!!!!!!!!!!!!!!!!

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım sana 1 adet florya hediye edeceğime söz verdim ancak 2 kere telde görüşmemize rağmen halen almadın yarın benim için son gün yer açmak zorundayım eğer yarın almazsan burada bir kardeşim istemişti ona vereceğim... sevgilerle

img

arthurrking

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginize teşekkürler inanın müsait olamadım kuşu beslemeyi isterim ama eğer yersıkıntınız var ise tabiki diyecek birşeyim yok kusura bakmayın gelemedim

img

taner77

ÖZEL MESAJ