Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
selam arkadaşlar flurya beslemek isterim 1 adet elinizdem çıkarmak isterseniz
selam arkadaşlar ben flurya beslemek isterim elinde olan arkadaşlar varsa elinden çıkarmak istedigi talibim meraksardım 1 flurya besliyecem (1 sakam var karşısına )
ben ist kagıthanedeyim saygilar
geçen gün birileri arıyordu takas!!florya verip saka arıyorlardı..topiclerde olacak....bir bakın istiyorsanız!! ayrıca floryaya merak sarmanız,bir floryacı olarak beni memnun etti....demekki bu sitede floryacıları çoğaltacağız...
kısmet neden olmasınki
arkadaşım sana 1 florya hediye ederim meraklı olduğun için iyi bakacağından eminim yerim anadolu yakası ataşehire yakınım yerinden almak kaydı ile [email protected] msn den görüşelim
tel verirsen sana ulasırım ilgine teşekkürler saygılar
MAGA_3455; KARDEŞ MADEM ARKADAŞ FLORYACI OLUYOR DİYE MEMNUN OLDUN. O ZAMAN BİR GÜZEL HABERDE BENDEN SANA. DOĞAL RENK FLORYA DİŞİM 4.YÜ YUMURTLADI.MAAŞALLAH NAZARDAN SAKLASIN HİÇ KALKMIYO DESEM.10 NUMARA YATIYOR YUMURTALARA SADIK Bİ DİŞİ ;)
iyi iyi çok iyi!!!!!:)floryacılar çoğalıyor.......inşallah tüyü kadar yavrularını alırsın kardeş........darısı benim kümesin başına!!!!!!!yeniden toparlıyorum kuşları,inşallah bizim kümes yetişir bu sezona!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşım sana 1 adet florya hediye edeceğime söz verdim ancak 2 kere telde görüşmemize rağmen halen almadın yarın benim için son gün yer açmak zorundayım eğer yarın almazsan burada bir kardeşim istemişti ona vereceğim... sevgilerle
ilginize teşekkürler inanın müsait olamadım kuşu beslemeyi isterim ama eğer yersıkıntınız var ise tabiki diyecek birşeyim yok kusura bakmayın gelemedim