Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
GOLDEN RETRİEVER DİŞİ - 2.sayfa
5 YAŞINDA SAF IRK (KIRMA-MELEZ DEĞİLDİR) İSTEYENE FOTO GÖDERECEĞİM. EVLENDİĞİMDEN DOLAYI BAKAMIYORUM. AŞI PARASINA VERECEĞİM.
ankaraya yollama şansınız vrmı
kopeğiniz duruyosa ben gelip alabilirim. 0506 596 60 99
duruyor.
Aşı PArası mühim deıl Eyer kopegınız duruyorsa talibim 05346662699 ilk once msj atın sonra bn sıze donerım
köpeğim duruyor. çok sakin uysal, barışçıl bir hayvandır. ilgilenemiyorum yazık bu golden lar ilgi bekleyen duygusal hayvanlar. iyi bakacak biri alıp baksın istiyorum. ben sadece masraflarını talep ediyorum alacak kişiden.
damızlık deyinde tam olsun bare çok ayıp çok yazık hayvancağız sizin gibilerin ellerinde birde yaptıgınız iyiliğin ( oda mecburi olan aşı parası) karşılığını istiyorsunuz. Merak etmeyin köpeğinizi EN AZ SİZİN KADAR SEVECEK!!!!!!!!!!!! BOL BOL YAVRULATIP O YAVRULARI DA PETSHOPLARA SATACAK,DAHA SONRA YAVRULUK DÖNEMİ BİTİNCE SOKAGA ATACAK YENİ SAHİPLER BULABİLİRSİNİZ. yazık olmuş hayvana 5 yıl boyunca aklınız nerdeydi
bende edırne ıpsalada ögrencıyım kopek ıcın yardımcı olabılırım [email protected] bu adresten bana maıl atabılırsınız
BENDE ALMAK İSTERİM resim gönderiraeniz sevinirim [email protected]
ARKADAŞLAR KÖPEĞİM DURUYOR. İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR. ÇOK CÜZİ BİR PARAYA VERECEĞİM. SAFKAN GOLDEN. İSTEĞİNİZ ZAMAN GELİN GÖRÜN. EDİRNE KEŞAN DAYIZ.
HAYVAN SATMAK YA SAK TIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR