Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Satılık Saka (Dişi ve Erkek)

Arkadaşlar merhaba; Ekim ayı merak salıp yeşilovada bir arkadaşım aracılığı ile temin ettiğim 2 adet erkek saka 2 adet dişi sakamı ayrıca bir adet dişi ak gerdan saka melezini evimde çok gürültü yaptıkları için :) vermek durumundayım Sakalar bu güne kadar çok iyi bakılmış olup üzülerek 2 sini vermek durumundayım öyle büyük paralarda istemiyorum. Cumartesi günü evimde kuşları görmek isteyen arkadaşım olursa gösterebilirim. 5 kuşa istediğim para 175 TL pazarlık yok arkadaşlar. Açık söyleyeyim kuş işinden anlamam bir heves edip aldım ama çok ötüyorlar komşular şikayetçi :) bu sebepten ötürü aldığım fiyata vereceğim. Meraklı olup izmirden arkadaşım varsa irtibata geçelim. [email protected] msn adresim 05333494653 cep telefonum

img

toprakdeviren

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım selam iki kusumu yoksa hepsınımı satıyosun anlayamadım tekrar bı yazarsan gorusebılırız

img

ahmetkilitler

15 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbula yollayabilirseniz ben talibim 0542 767 34 81

img

emreelbasan

15 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar erkeklerden birini izmirden bir arkadaşım aldı çokta memnun dişi kuşlara talip çıkmayınca saldım :) 2 erkek sakam kaldı elimde birini kanarya ile eşe attım kanarya yuvayı ördü ve sakayı kanaryayı yemlerken gördüm diğeri is müthiş nağmeler yapmaya başladı :) o yüzden şu an verebileceğim kuş kalmadı :)

img

toprakdeviren

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ