Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Satılık Saka (Dişi ve Erkek)
Arkadaşlar merhaba; Ekim ayı merak salıp yeşilovada bir arkadaşım aracılığı ile temin ettiğim 2 adet erkek saka 2 adet dişi sakamı ayrıca bir adet dişi ak gerdan saka melezini evimde çok gürültü yaptıkları için :) vermek durumundayım Sakalar bu güne kadar çok iyi bakılmış olup üzülerek 2 sini vermek durumundayım öyle büyük paralarda istemiyorum. Cumartesi günü evimde kuşları görmek isteyen arkadaşım olursa gösterebilirim. 5 kuşa istediğim para 175 TL pazarlık yok arkadaşlar. Açık söyleyeyim kuş işinden anlamam bir heves edip aldım ama çok ötüyorlar komşular şikayetçi :) bu sebepten ötürü aldığım fiyata vereceğim. Meraklı olup izmirden arkadaşım varsa irtibata geçelim. 🔒 Üyelere Özel msn adresim 🔒 Üyelere Özel cep telefonum

arkadasım selam iki kusumu yoksa hepsınımı satıyosun anlayamadım tekrar bı yazarsan gorusebılırız

istanbula yollayabilirseniz ben talibim 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar erkeklerden birini izmirden bir arkadaşım aldı çokta memnun dişi kuşlara talip çıkmayınca saldım :) 2 erkek sakam kaldı elimde birini kanarya ile eşe attım kanarya yuvayı ördü ve sakayı kanaryayı yemlerken gördüm diğeri is müthiş nağmeler yapmaya başladı :) o yüzden şu an verebileceğim kuş kalmadı :)

Yanıtlamak için giriş yapın