Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Satılık Saka (Dişi ve Erkek)
Arkadaşlar merhaba; Ekim ayı merak salıp yeşilovada bir arkadaşım aracılığı ile temin ettiğim 2 adet erkek saka 2 adet dişi sakamı ayrıca bir adet dişi ak gerdan saka melezini evimde çok gürültü yaptıkları için :) vermek durumundayım Sakalar bu güne kadar çok iyi bakılmış olup üzülerek 2 sini vermek durumundayım öyle büyük paralarda istemiyorum. Cumartesi günü evimde kuşları görmek isteyen arkadaşım olursa gösterebilirim. 5 kuşa istediğim para 175 TL pazarlık yok arkadaşlar. Açık söyleyeyim kuş işinden anlamam bir heves edip aldım ama çok ötüyorlar komşular şikayetçi :) bu sebepten ötürü aldığım fiyata vereceğim. Meraklı olup izmirden arkadaşım varsa irtibata geçelim. [email protected] msn adresim 05333494653 cep telefonum
arkadasım selam iki kusumu yoksa hepsınımı satıyosun anlayamadım tekrar bı yazarsan gorusebılırız
istanbula yollayabilirseniz ben talibim 0542 767 34 81
Arkadaşlar erkeklerden birini izmirden bir arkadaşım aldı çokta memnun dişi kuşlara talip çıkmayınca saldım :) 2 erkek sakam kaldı elimde birini kanarya ile eşe attım kanarya yuvayı ördü ve sakayı kanaryayı yemlerken gördüm diğeri is müthiş nağmeler yapmaya başladı :) o yüzden şu an verebileceğim kuş kalmadı :)