Ücretsiz Kedi Verenler

ne hakla kedi istiyosunuz
yaw 8 yıllık kedimizden ayrıldık diyosun.niye madem bakmayacaktın niye aldın.ayıp be bide halen kedi istiyorsun.bu arkadaşada kedi vermeye kalkan arkadaşlar bi düşünün lütfen sanki araba alıyo.

"papatasa" ?? yazılarınızın anlamsızlığından size nasıl hitap edeceğimi bilemedim. yani ne desem tam olarak sizi işaret eder onu çözemedim.neyse, algınızın düzlüğünü hesaba katarak hemen konuya geliyorum;öncelikle 8 yıl birlikte kaldığım kedimden hangi sebeple ayrıldığım sizin gibi düz insanları ilgilendirmemeli ama madem siz bunu onur meselesi yaptınız, söyleyeyim. anne baba ayrılığımız buna sebep oldu. sonrasına gelince, siz kim oluyorsunuz da, -insanlarla bile iletişim kurmakta sorun yaşadığı alenen ortada olan biri olarak- benim kedi verilmeyecek biri olduğum yargısına varıyorsunuz?? havalardaki ani ısı değişikliğine veriyorum bu çıkışınızı, ilkbahara falan.. dahi anlamındaki -de ayrı yazılır bu arada. selametle..

Arkadaşlar, hayvanları koruyacagız derken birbirimizi kırmayalım bence...İnsanlar bazen maddi sebeplerden bırakabiliyorlar.Hayatın insanlara ne getireceği belli olmaz aşısına mamasına para bulamıyorsa insan sağlıksız büyütmesi daha mı iyi. Bazen gerçekten çok önemli sebeplerden ayrılabiliyorlar.Kedi isteyen arkadaşın belirttiği gibi.Bu kadar önyargılı olmayalım lütfen. Hiç tanımadıgınız bilmediğiniz bir konu hakkında bu şekilde başlık açmanız hoş olmamış bence. Sevgilerle,

benim bildigim kadarıyla durum sizin sandıgınız gibi değil durum bakamamakla alakalı değil muque`nin durumu ve ilgisi bi kedi bakabilmek için kesinlikle yeterli emin olun keşke herkez onun kdr duyarlı ve ilgili olabilse duyarlı davranmaya çalışırken antipatik ve kırıcı olmanın anlamı yok....

papatasa gibi densiz kişileri muhatap alacak kadar vaktiniz olması lütfen. terbiyesiz.

Yanıtlamak için giriş yapın