Ücretsiz Kedi Verenler

erkek yavru kedi arıyoruz.
istanbul kadıköy`de oturuyoruz. yaklaşık 8 yıl bir kediciğin ailesi idik. ayrılmak zorunda kaldık. fakat yine bir evlat edinmek istiyoruz. bir kedi ile ilgilenmenin ne demek olduğunu biliyoruz ve bu bizim için çok önemli. o nedenle fotoğraflı dönüşler beklemekteyiz. umarım minicik bi oğluşumuz olur. (çok da minik olmasın:)) sevgi, saygı, barış, dostluk.

merhabalar eger mail adresi belirtirseniz size bi kaç kedi fotosu yollayabilirim gerçi bendekiler biraz ufak ama çok sevimliler.

8 yıllık kediniz öldümü neden ayrıldınız?

Merhabalar benimde bir ilanım var erkek bir buçuk aylık saglıklı bir kedi tek şartımız iyi bir aileye vermek aradada iyi oldugunu bilmek için görmek isteriz düşünürseniz resimlerini gönderebilirim mailinizi yazarsanız görüşürüz bizde anadolu yakasındayız...

bugün angelas nickli hanfendiyle görüşüp, anlaştığımız üzre kediciğimizi alacaktık fakat kendisi telefonlarımızı açmadığından ötürü büyük hüsrana uğradık. açıkçası böyle bir manevi yükün altına girmeye nasıl cesaret ettiğini hala merak etmekteyiz. bu sebepten ötürü lütfen ciddi olanlar geri dönüş yapsınlar zira kedi sahiplenmek -ya da daha geniş anlamıyla hayvan sevgisi- böyle basit oyunlara alet edilecek türden işler değil. mail: 🔒 Üyelere Özel

burda bi yanlış anlaşılma söz konusu ben hiç bi canlıyı basit bi oyuna alet etmıyorum rica ederim kırıcı olmayalım durumuda size anlattım lütfen buradaki yanlış anlaşılmayı duzeltirsek sevinirim bu şekilde adımın gecmesi beni rahatsız eder.....

anlık bir tepki vermişim. konuya sizin de bildiğiniz hassasiyetimden ötürü. yanlış anlaşılma için özürdilerim. mesajı nereden sileceğimi bulamadım bu arada.

ne diyosun sen yağğ.yok düz algı yok bilmemne yani iki güzel kelimeyle yazını süslemişsin.yok iletişim sorunuymuş madem iletişim sorunum var nasıl olduda dediklerimi algıladında o kadar cevap yazdın.bu hiçç birşeyi değiştirmez.dün o sebepten kedini vermişssin yarın ne sebepten vereceksin.

Yanıtlamak için giriş yapın