Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
SORULARINIZI SORUN,CEVABINI VERELİM.
ARKADAŞLAR BEN SENELERDİR SU KAPLUMBAĞASI BESLİYORUM VE BU KONU HAKKINDA YETERİNCE BİLGİ SAHİBİYİM.ŞU ANA KADAR HİÇ BİR SORUN YAŞAMASIM MİNİCİKLERİM İLE.LAKİN SİZLER SORUNLARINIZI,SORULARINIZI BU KONU BAŞLIĞI ALTINA YAZIN,CEVABINI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ VEREYİM..SAĞLIKLI GÜNLER...
SORULARINIZI BURAYA DA YAZABİLİRSİNİZ,[email protected] ekleyip sorabilirsiniz.
senelerdir su kaplumbağası besliyorsun ve şuandaki kaplumbağaların 2 ve 8 cm. acaba daha önce baktığın kaplumbağalar var mıydı yoksa 2 ve 8cm olanlara mı senelerdin bakıyorsun ?
önceden baktıklarım vefat etti.Çünkü o zamanlar tecrübesizdim.Benim bi veteriner tanıdığım var,ona su kaplumbağaları hakkındaki bilqilerimi anlattım dedi ki: -Benden bile daha iyi biliyorsun.Dedi.8 cm olan 3 senedir var.Ama dedim ya o zamanlar tecrübesizdim.Şimdi ne sorcaksan sor!
8 cm, 3 sene için az, tamamen sağlıklı bir kaplumbağa 8-12 ay içinde 8cme ulaşır. bakım koşulları nedir, akvaryumunun büyüklüğü, verdiğin yemler mesela. amacım senin bilgini sınamak değil aslında sadece şu tavrından rahatsız oldum. biraz sakin ol, bir süre takıl burda o zaman zaten ne kadar bilgili olduğun anlaşılır.
BENİ BİLGİLENDİREN OLMADI!BEN DE BU YÜZDEN ÖLÜM FANUSUNDA BAKTIM AYRICA ŞU ANDA EMİN OL Kİ SENİNKİNDEN ÇOK DAHA İYİ KOŞULLARDA OK3??HA BENİM TAVRIM SENİ GERMESİN BEN BURNU HAVADA BİRİ ASLA DEĞİLİM!!KİMSEYE DE HESAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM!!!!AYRICA BEN BU GÜNE KADAR HİİÇÇ BİR SORUN YAŞAMADIM..UĞRAŞMA BENİMLE LAFI ÇOK FENA YERSİN!!
ehehe yine sinirledin. hemen kendini savunmak için karşındakine çamur atma. sabit konularda benim kaplumbağaların baştan sona gelişimini anlatan bir başlık var ordan kaplumbağama nasıl baktığımı görebilirsin. unutmadan sende böyle bir başlık açıp akvaryumunun resmini koyabilirsin.
http://img182.imageshack.us/i/img1349np2.jpg/ bu resmi ama eskiden di bu simdi daha güsel.
Forumdaki diğer mesajlarınıza da gözattım. Bilgi kirliliği yaratmışsınız. Forumun yapısı gereği özel mesaj ile ulaşamadığımdan buradan uyarma ihtiyacı hissettim. Lütfen bakımla ilgili mesajları dikkatlice okuyunuz ve diğer kullanıcıları yanlış yönlendirmeyiniz. Forumdaki üslubunuza da dikkat ederseniz, sayfa ciddiyetini kaybetmez. Mesajlaştığınız insanlar babanız yaşında olabilir lütfen üslubu kullanırken dikkate alınız.
Üzqünüm lakin bu sizi ilqilendirmez!!başka üye mi yok beni buldunuz sataşacak??!! Ayrıca siz ne cürretle beni uyarıyorsunuz??!Eğer bir yetkiniz varsa silin!Bilgi kirliliğini sadece senden duyuyorum ve kendini bir şey sanma!Kimseyi de yanlış yönlendirdiğim yok benim tamam mı?Kimseye de hesap vermek yükümlülüğünü taşımıyorum.