Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

pincher yavrusu 3 aylık

3 aylık erkek pincher yavrusu ücretsiz,iyi bakabilicek aileye verilecektir.

img

maria64

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar evliyim bir kızım var teras ve bahçeli evim var kızım için alıp bakabileceğim bir cins arzu ederseniz görüşebiliriz. [email protected] Syg.

img

karahan9

15 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbulda tek başıma yaşıyorum uygun gorursenız yanlızlıgımı gıderebılmek ıcın kopegınıze bakabılırım msnım [email protected] veya 05556631477 ulaşıma gecersenız sevınırım

img

haluk26

15 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ufaklıga talıbım evimde 6 aylık cocker kızım var arkadas arıyorum eger vermedıysenız alabılırım 5363046968 [email protected] ilginize şimdiden teşekur ederım iyi gunler

img

eva3434

15 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmlar şayet vermediyseniz biz talip olabiliriz.ist.da oturuyoruz ..daha öcncede köpiş bekledik.onun iyi bakılacagından emin oabilirsiniz...inşallah onların degerini bilenler sahip olur. herşeyin hayırlısı diyorum..sevgi ile kalı[email protected] güzel haberinizi bekliyorum...

img

saetta2

18 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar İstanbulda ailemle oturuyorum daha önce bir şivava besledim şimdi ailem yenı bır köpek istiyor fakat bir hayvansever olarak petshoplara milyonlarca para vermektense yuvaya ihtiyacı olan bir canı sahiplenmek istiyorum çok iyi bakılacaktır istediğiniz zaman gelip görme şansızda olur cevabınızı beklıyorum 0539 964 28 53 çağrı atmanız yeterlidir.

img

siryasin

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] foto ve iletişim için telefonu gönderir misiniz?

img

birol305

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala duruyormu ? talibim..... mail adresi verebilirseniz görüşebiliriz.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba...14 yıl boyunca kopek baktım fakat kanserden dolayı vefat ettı..tekrar kopek almak ıstıyorum ve kopegınızle ılgılenıyorum

img

gorkemser

15 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar bendede dişi 0 numara minyatür pincher var ..kızıma arkadaşlık yapabilecek bi erkek arıyordum:) aşk onlarında hakkı izmirdeyim isterseniz görüşelim [email protected] 05544189205

img

serkananil

16 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ