Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
izmirden köpek aranıyor (ücretsiz)
izmirden ÜCRETSİZ köpek arıyorum. Amerikan-ingiliz cocker,cavalier king charles,golden vb. olabilir. yalnız tek bir sorun var. köpegi cesmeye gönderecek veya getirecek köpek sahipleri ulassın. tesekkürler iletisim ; [email protected] ( msn adresimin bası g ile degil q ile) resimleri, tuvalet egitimi ve havlayıp havlamadıgıyla ilgili bilgiyi mail yoluyla yollarsanız sevinirim. :)
sizin ki biraz armut piş ağzıma düş gibi olmuş...hem istediğiniz cins olucak hem araba ile size getirilecek hemde havlama ve tuvalet sorunu olmayacak...keşke birazda kendi yapabileceğiniz şeyleri yazsaydınız..sonuçta bir süs eşyası değil aradığınız aldıktan sonra emek verip bazı şeyleri kendinizde öğrete bilirsiniz.umarım en kısa zamanda gerçekten Hayv(c)an severler arasına katılırsınız...iyi günler
pardon da apartmanda oturuyorum havlıyorsa ve tuvalet egitimi yoksa nasıl bakabilirim ? ya köpegi vermek zorunda kalırım ya da apartmandan tasınmak. eger köpek kücükse tuvalet egitimini bende verebilirim sorun degil. ama burda genel olarak büyük köpekleri verdiklerini düsündüm. bu yüzden tuvalet egitimi olmasıyla ilgili kısmı yazdım. :) ulasım sorununa gelince evet böyle bi sorunum var. izmire yaz tatili dısında gelemiyorum.
ilan günceldir :( lütfen arkadaslar.. :(( ilanda bir degisiklik yapıyorum . tuvalet egitimi sorun degil.. Lütfen ulasınn
ilan pasiftir !