Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

mutasyon saka takım
arkadaslar elımde gecen sene almanyadan gelen mutasyon takımımı satıyorum erkek eumo beyaz kafa tasıyıcı dısı satınet beyaz kafa tasıyıcı kusların gecen sene yavruları alınmıs garantı kuslardır ıhtıyactan dolayı satıyorum alan bısman olmaz kuslar ese hazırdır 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

fiyat nedir resimleri görsek

arkadaslar kuslar almanya bilezıkli nani dıye bır uretıcının kuslarıdır ayrıca kuslar 2008 2009 sezonunun kuslarıdır lutfen cıtlı alıcılar arasın herkeze sımdıden ılgısı ıcın tesekkur ederın

Osmancım !O kuşlar satılır mı Yazık?Hele hele bu zamanda İklim ve beslenme şartlarına alışmış çok güzel mutasyonlar ben yerinde olsam bir kez daha düşünürdüm.Elinden çıkarmamanı tavsiye ederim. ancak Fikrinde kararlıysan yine de hayırlısı olsun derim almaya niyetli arkadaş bu şansı iyi değerlendirsin derim .Tekrar Hayırlısı olsun.

serkan arkadaşımın kuşlarına talip oldum çok istedim aramızda çok cüzzi rakam kaldı bana 1 adım gelmedi alan için hayırlı olmasını dilerim

halılkurban kardes mesazımı alınca benı ararmısın senın telefonun bende sılınmıs yoksa ben aryacaktın ıyı aksamlar

serkan kardeşim o zamanda dedim benim koyacak yerim yok o kuşları arkadaşın kümesine koyacaktım arkadas salmaları kafesleri mart sakası ile doldurdu mevcut durumda yerimiz yok alan arkadaşa hayrılı olsun ilgin için çok tşk ederim

arkadaslar 10 gun sonra satmadan vaz gececem almak ısteyenlere yardınmı olunur bırde lutfen rıca edıyorum cıtlı alıcılar arasın ılgınız ıcın sımdıden tesekkurler

arkadaslar kuslar satılmıstır ılgınız ıcın cok tesekkurler alan arkadas hayrını gorsun sımdıden hayırlı sezonlar dılıyorum bol bol yavru alır ınsallah herkese hayırlı satıslar

Yanıtlamak için giriş yapın