Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Brahma Tavuk arıyorum

Arkadaşlar 3 ay üzeri Brahma tavuk arıyorum...İzmirdeyim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msj yazarlarsa sevinirim...

img

tastan25

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sanırım bulamıyacağım..okuyan herkese teşekkürler..Civciv alayım en iyisi ben..yavaş yavaş büyütürüm :)

img

tastan25

ÖZEL MESAJ

Bende uzun zamandır arıyorum kardeş. Ama bulamadım. Bu aylarda kimse elimdeki damızlığını satmıyor.

img

hovarda35

19 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Civciv istersen bende 3 günlük civciv var kardeş. Siyah renkli (dak brahma) bende İzmirdeyim yardımcı olurum. İyi günler.

img

hovarda35

ÖZEL MESAJ

ailem bugün birinden almaya gidecekti.. ben şimdilik istanbuldayım cuma günü dönüyorum izmire (dark brahmaları özellikle çok beğeniyorum,eğer aldıkları arasında dark yoksa aralarına sizden dark brahma transfer etmek istersek size ulaşa bileceğim numara bırakırsanız sevinirim..tabiki ozamana kadar kalırlarsa...iyi günler

img

tastan25

ÖZEL MESAJ

05056487630

img

hovarda35

ÖZEL MESAJ

İzmire geldim şükür..Ailem civcivleri almış hatta biraz kalabalık almışlar...ilginizden ötürü teşekkür ederim size gerçekten...üç tane civcivimizi malesef kargalar götürmüş.ondan dolayı küçük civciv konusuna biraz daha soğuk bakmaya başlamışlar..aralarında DArk brahma malesefe yok olurda ilerde biraz büyümüş olarak elinizde olursa görüşürüz sizinle...birde birşey danışmak istiyorum Brahmalarla ilgili detaylı bir bilgiye ulaşacağım bir site biliyormusunuz..bizim daha önceki civcivlerimizin beyaz renkte olanları ile sar renkte olanları arasında farklar var...bazılarının paçaları ve kanatları çok uzun(sarıların)acaba renkden kaynaklanan bir durummu..resimde yüklüyecektim ama önce bir sorayım dedim...

img

tastan25

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site