Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
hayatımın en zor kararlarından biri kusu mu uyutmalı mıyım?
( yasında bir muhabbet kusu Bilmeyen bilmez onlara bu kadardan ibaret gelir Ama benim dostum, canyoldasım...Buraya yazmıstım agustosta caresizdim karnında kocaman bir tümor var. Veteriner cok yasamaz dedi ama dune kadar yani tam 7 aydır inanılmaz bir azimle yasama tutundu. Bilmiyorum böyle tecrübeleriniz var mı ama kıpırdayamadığı için yemek yiyemedi plastik tüneğinin kapagını kırıp onune koydum Suyu hep ben icirdim aylardır herseyimizi ona göre ayarlıyoruz. Geceleri kafaesin üzerine orttugumuz ortuyu bile sabah bunalmasın diye saat kurup kalkıp acıyorum Ona bu halde benden baska kimse bakamaz Tunekte tumorden dolayı sakatlanan ayagını altına alıp diğeriyle tellere tutunarak duruyordu Hatta teldeki ayagı kaymasın diye kurdeleler bile bağlayıp askı yaptım. Yine de mutluydum o yasayacağım diyorsa ben de yasatacağım diyordum cunku keyfi hep yerindeydi Ama önceki gun sabah kalktığımda kafes kan gölüne dönmüştü Cıtır felcli ayagını kanatmıştı ve surekli didikliyordu. Hemen baticon surdum papiksle. Ama 2 gundur yasam enerjisi tamamen tukenmiş gibi Agzı burnu kan içinde Daha yazsam sayfaları doldurabilirim ama yalvarırım yardım edin Artık acı cekmesini istemiyorum. Onu kendi ellerimle vete goturup huzura mı kavusturmalıyım? Yardım lutfen
kusum 8 yasında basında cıkmmaış
kendiliğinden öldü kuzum
başın saolsun
wallaha öldüğünü okuduğumda içim cızladı allah rahmet eylesin çok üzldm başın sağolsun dostum :(:(:(:S:S:S
çok üzüldüm geçmiş olsun
Başın sağolsun :((((