Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Dikkat dikkat

Herkese merhaba,bi aksilik olmazsa allahın izniyle hafta sonu istanbula gelicem,istanbulda oturan arkadaşlardan ricam 5-6 tane uygun fiyatlı saka almayı düşünüyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsa sevinirim.Dediğim gibi uygun fiyatlı bakıyorum teşekkürler...

img

plate77

15 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bende saka mevcut senin uygun fiyat kavramını bilemiyorum heryerde yeni yakalanmış mart sakası dolu ama benim sakalarım ekim kasım sakaları 05423748615

img

dogusdanfanatik

15 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım mart sakaları izmirdede bol miktarda var pazarda 5 tanesi 10 lira.Ama benim demek istediğim ekim kasım sakası ama tabikide kuşun tanesine 50 lira veremem.Eğer varsa 20-30 liradan dediğim gibi 5-6 tane alıcam.

img

plate77

15 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım yemin kilosu 4 - 5 lira. Beş altı ay bakılan ve güzel olan kuşu kimse 20 - 30 liraya vermez. Verirse zaten zarar eder. Bu kuşa ayda bir kilo yem harcasa zaten yem parasını ancak veriyorsun. Bence güzel kuş almak istiyorsan fiyatı artırman lazım. İzmirde 2 lira dediğin mart sakalarından getirip burada satarsan süper kar edersin. Pazarda 10 - 20 liradan rahat satılıyor. Saygılarımla,

img

bekuya

19 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bekuya arkadaşıma katılıyorum, izmirli arkadaşım 20-30 a dediğin kuşlar kaldımıki herkes kuşlarını sezona hazırladı fazlası olan elinden çıkardı ama dediği gibi izmirde mart sakası 5 tanesi 10 lira ise bence gelirken alabildiğin kadar al eğer zira mart sakası çifte hazır oluyor bence dahada verimli olabilir. saygılar herkese

img

karahan9

16 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ