Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Dikkat dikkat
Herkese merhaba,bi aksilik olmazsa allahın izniyle hafta sonu istanbula gelicem,istanbulda oturan arkadaşlardan ricam 5-6 tane uygun fiyatlı saka almayı düşünüyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsa sevinirim.Dediğim gibi uygun fiyatlı bakıyorum teşekkürler...
arkadaşım bende saka mevcut senin uygun fiyat kavramını bilemiyorum heryerde yeni yakalanmış mart sakası dolu ama benim sakalarım ekim kasım sakaları 05423748615
Arkadaşım mart sakaları izmirdede bol miktarda var pazarda 5 tanesi 10 lira.Ama benim demek istediğim ekim kasım sakası ama tabikide kuşun tanesine 50 lira veremem.Eğer varsa 20-30 liradan dediğim gibi 5-6 tane alıcam.
Arkadaşım yemin kilosu 4 - 5 lira. Beş altı ay bakılan ve güzel olan kuşu kimse 20 - 30 liraya vermez. Verirse zaten zarar eder. Bu kuşa ayda bir kilo yem harcasa zaten yem parasını ancak veriyorsun. Bence güzel kuş almak istiyorsan fiyatı artırman lazım. İzmirde 2 lira dediğin mart sakalarından getirip burada satarsan süper kar edersin. Pazarda 10 - 20 liradan rahat satılıyor. Saygılarımla,
Bekuya arkadaşıma katılıyorum, izmirli arkadaşım 20-30 a dediğin kuşlar kaldımıki herkes kuşlarını sezona hazırladı fazlası olan elinden çıkardı ama dediği gibi izmirde mart sakası 5 tanesi 10 lira ise bence gelirken alabildiğin kadar al eğer zira mart sakası çifte hazır oluyor bence dahada verimli olabilir. saygılar herkese