Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

LÜTFEN OKUYUNUZ

SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ SİTE ÜYELERİNDEN SAKAFLURYA NİCKLİ ARKADAS YANİ MEHMET0625 BENİM DOLANDIRICI OLDUGUMU İDDAA EDİO GEÇENLERDEDE AYNISI YAPTI AMA KANITLAYAMADI BUNUN AMACI İSTEDİĞİ OLMADIĞI İÇİN BENİ KARALAMAK NEYSE BU KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM KİMSENNDE HUZURUNU BOZMAK İSTEMİYORUM SAKAFLURYA NİCKLİ KİŞİYİ ŞİKAYET ETTİM EN KISA ZAMANDA İP ADRESİNDEN KİM OLDUĞUNU BULACAKLARINI SÖLEDİLER EĞER BUNU KANITLAYAMAZSAN OZAMAN BEN SENİ COK DOLANDIRCAM SAKAFLURYA BU SÖZÜMÜ UNUTMA 1-VARSA EĞER BENİM DOLANDIRDIĞIM KİŞİ CIKCAK BENİ ŞİKAYET ETCEK 2-YA SAKAFLURYA BUNUN YALAN OLDUGUNU SÖLİCEN ÖZÜR DİLİCEN BURDA 3-YADA BEN SENDEN MAHKEMEDE ALACAĞIMI HER TÜRLÜ ALIRIM EMRE EROL 0554 869 28 53 GÜZELYURT MAH. 212. SOK NO:23 KAT 4 / NEVŞEHİR BEN BİRİNE YANLIŞ YAPMIŞSAM İŞTE ADRESİM GİTSİN ŞİKAYET ETSİN ALACAĞINI SÖKE SÖKE ALIR COK ŞÜKÜR ANAYASA DENEN BİŞEY VAR BUNDAN DAHA FAZLA NAPIM ACIK ADRESİ BİLE VERİYORUM BEN BOŞ İŞ YAPMAM AMA SEN KAŞINDIN ARTIK SAKAFLURYA GERİSİNİ SEN DÜŞÜN SAYGILAR....

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre senin düzgün biri olduğunu biliyoruz. sana yapılanlar kötü bir karalamadır. inanıyorum ki: haklılığın ortaya çıkacaktır. sevgiler.

img

omerforever

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşkler abi saolasın

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

sen paranoyak davranmaya devam et sen halen beni tartıştığın asıl kişiyle karıştırıyorsun seni paranoyak bak yine farklı kullanıcı adıyla girmişsin seni tebrik ederim mahkemeye vermekle en iyisini yapmışsın herkes kendine düşen hesabı verir bende kendime düşen hesabı veririm ama bileziiksiz yakalama kuş sattığının hesabını nasıl vereceksin onu nasıl inkar edeceksin zu ha ha haaaaa bak artık sana yazmayacam bu sana son mesajım iş mahkemelik olmuşsa( ki senin gibi biri hep palavradır) derdini mahkemede anlatırsın ve sattığın yakalama kuşların hesabınıda mahkemede verirsin.

Kanıtlayabildiğin herşeyin hesabını verebilirsinde verdirebilirsinde kardesim ben sana hesabını sorma demiyorumki sende benden soracağın hesabı sor :)) paranokyağım ölemi görüşcez kim paranoyakmış yokta madem haklısın nie böyle heycanlanıyosunki kardesm sen demiyomuydun emre erol dolandırıcıdır diye demekki senin elinde bi bilgi var eğer doğruyu sölüyosan zaten mahkemede haklı sen cıkcan sen gerçekleri sölüyo olsaydın vereceğin tek cevap mahkemeye ver emre zaten haklı benim senn dolandırıcısın cezanı cekcen kardesim der geçerdin dahada şikayetin varsa et sana etme diyon yokki demi uzatmayalım cok uzun sürmez 2 aya kadar herkes kimin ne oldugunu anlar

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

emre sana tek cevap : mahkemeye ver dahada farklı kullanıcı adlarıylada siteye girip yakalama doğa kuşu satayım deme neyse mahkemede görüşecez diyorsun zaten anlaşılan ikinizde birbiriniz için şikayette bulunmuşsunuz bu gün bende gidip savcılığa bir dilekçe vereyim bari. not:dahada burdan yazma çünkü bende yazmayacam savcı amcam davaları takip edip ikimizi bir an önce karşılaştıracaktır merak etme.

istediğini yap yolun acık olsun

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

SAKAFLURYA SEN KENDİNİ Bİ TANITSANA SENİ TANIYAN 1 KİŞİ YOK SİTEDE SENN ADIN SOYADIN NE TELEFON NUMARAN NE EV ADRESİN NE VERSENE BENDE TANIYIM SENİ NİE BU KADAR ÇEKİNİYOSUN SEN !!!!!!

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

FARKLI KULLANICI ADIYLA GİRİOSUN DEMİŞİNDE ONUN YALAN OLDUGUNU DA İSPATLADIK DOSTUM ENGİN ABİ KENDİ YAZDI BURAYA BEN GİRİYODUM EMRE GİRMİYODU DİYE GİT ONUDA ŞİKAYET ET BAKALIM NE SONUCA VARCAN NOT: YA ADAM GİBİ YALAN OLDUGUNU SÖLE YADA BENİM BİLGİM YOK DENGESİZN BİRİ YAZDI BENDE ONDAN GÖRDÜM GERÇEKLİĞİNİ BİLMİORUMDE YADA BIRAKALIM UZASIN GİTSİN ŞİKAYETİMİ ANCA BÖYLE ALIRIM YOKSA GİTTİĞİ YERE KADAR GİDER SAKAFLURYA

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bu site hayvanseverlere adanmış bir site olup ,sorunlarınızı niye diğer iletişim yolları ile halletmiyorsunuz kimse sizin bitmek tükenmek bilmeyen didişmelerinizi görmek zorunda değil bu 1.. 2.si ise ticaretinizi buraya dökmeyin inanın artık bu siteye girmekten dahi imtina eder oldum emre kardeş seni biraz olsun tanıdım akıllı 1 arkadaşa benziyorsun gel artık bu işin peşini bırakta şu sitede eski günlerdeki gibi tatlı tatlı muhabbet edelim ... salıcakla kalın tüm hayvan dostları saygılar zafer oral 0533 320 36 92

img

zafo

18 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ