Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

tecrübeli bilgi lazım :(

kuşum maviş 5-6 aylık bi erkek yanlız kalmaması için ona bi dişi almaya karar verdim onuda götürdüm petsopa ama hayvancık sersemlemiş secemedi yine ben aldım,görevli kendi yaşıtındakilerin bunu dövebileceğini sorunlar çıkacağını söyledi ve bana yavru dişi verdi, şimdi maviş kur yapıp pır dönüyor yeşimn etrafında ama bi problem olurmu siz tecrübeli arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum.. beraber uçuşuyorlar daha 4 gün oldu bu olumlu bişey maviş bana gelince yeşimde geliyor buda olumlu ama maviş yeşimn kuyruğuna ayağına orasına burasına dokunuyor ve cıgırtı çıkarıyor yeşim. buda moralimi bozuyor.. akşam üstü yem kusarken ördüm ağzına buda olumlu geldi ama yardımınızı bekliyorum yol yakınken. ötüşüp birbirlerinin yanlarına geliyorlar ama işde dişi küçük :( lütfen bişey söyleyin.

img

001100

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım es secımı ıcın bıraz acelecı davranmıssn sanırım..ben erke bı mhabbet kusum wardı..we kuscuya gtrdm dısılern ıcıne saldım..baktm 1 tanesı dırek geldı benmkını opmeye basladı dedım bunla kesn anlasır..ama emın olmak ıcın kusumu 1 hafta orda bıraktım..1 hafta sora gıttıgımde aynı kusla anlasmslardı we aldm ıkısınıde..kucuk kus almssn ama ıyı anlasıolarsa sabret bıraz..onune cıkcak tek engel dısı kus tam cftlesme sırasında ızın wermemesı olcaktr..ama dedıım gıbı dısı kusun senın erkek kusunu secmesne ızın werseydın keske

img

panjain

15 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaş problemi olur gibi keşke denk yaş dişi alsaydın.gerçi yem kusmasi filan iyye işaret ama eğer dişi yavruysa daha ilerde yqavrulayınca problem olur.şöle düşün 20 yaşinda bir kızın evlenip çocuk büyütmesi 13 yaşinda bir kızın çocuk büyütmesi bir olmaz.saygılar

img

ilhanpolat

16 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuşların çok iyi anlaşacak hiç merak etme. Sadece yavru alman biraz gecikecek o kadar.

img

hovarda35

19 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ