Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

9 aylık golden ( tuvalet eğitimi+aşıları tam)

Merhaba arkadaşlar, sıkıntılı durumlar yaşadığım için 7 aydır benle beraber olan golden`ıma yuva arıyorum, tuvalet eğitiminde hiçbir sıkıntısı olmayan 9 aylık (dişi) kızıl renkli güzeller güzeli bir golden kendisi. yavrucakla beraber, 5 kg mama, tarağı, 2 çift tasma (biri boyun biri bel tasması) ve flexi`sini (ki sadece bu 60 tl) vereceğim, istediğim ücret de zaten bunlar ve son veteriner ücretleri için. Tüm aşıları iç ve dış parazitleri tamamdır izmir içinden arıyoruz sahibini... vidyosu : http://www.dailymotion.com/video/xccaf0_tar%C3%A7%C4%B1n-%C3%A7ocuk-sinek-av%C4%B1nda_animals umarım hakettiği yuvayı bulur kısa zamanda... mail: [email protected]

img

denizyil84

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok çokk şirin bir köpek inş ona iyi bakabilicek birisi alır ...

img

casper1907

15 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm buraya sadece 60 tl`yi belirtmişsiniz köpeğiniz için istediğiniz tam rakam nedir acaba

img

policem

18 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bn izmirdeim köpek hala varsa almak isdiyorum tam fiyat ne kdr

img

35yunus35

15 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben talibim bende izmirdeyim.evimde bakıcam eğer verirseniz bundan öncede çok köpeğim oldu aile sevgisi içinde büyüyücek..60 tlyıde hemen verebılrım [email protected] mail adresim hoşçakalın...

img

serap_eqo

15 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm köpeginize talibim ama aydında oturuyorum acaba mumkunmudur?evimin bahcesi var ve inanın pişman olmayacagınız bir yuvaya gidecek [email protected] bana burdan ulasırsanız sevinirim

img

bodrumic

15 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar şehirdışında olduğum için ,tarçın çocuk hala yeni sahibini bulamadı, istediğim ücret 200 tl ki bu yazdığım gibi yanında verdiklerim ve son veteriner ücretleri için, ki en son mesajımdan son iç ve dış parazitini d yaptırdım, iki ay veteriner ücreti de yok tarçın`ın, haberlerinizi bekliyorum... tel: 0 506 909 77 47

img

denizyil84

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm 05346662699 msj atarsan sana donerım izmirin karabaglarda yaşıyorum köpegını sayıplenmek cok ısterım