Ücretsiz Kedi Verenler

İzmir`den iki adet dişi çok tatlı kedi ücretsiz verilecektir.
İzmir Hatay`dan biri beyaz biri tekir iki adet kedimize acil yuva arıyoruz. Beyaz olan (Mamuş) 1,5 yaşında, sırtında ve kuyruğunda turunculu siyahlı tüyler var. Tekir olan (Kaju) ise bildiğiniz düz tekir ve 1 Nisan`da 1. yaşını dolduracak. İkisi de birbirinden tatlı ve akıllı. Mesela Mamuş`a "Maamuuuş gel kızım." diyin gelsin, "Maamuuş git kızım otur." diyin otursun. Kaju da keza öyle. İkisi de tuvalet eğitimli. Mamayla besleniyorlar ama yumurta da çok seviyorlar. Gecenin bir vakti mama bittiğinde yumurtayla sabahı görebilirler. Aşıları da mevcuttur. Kaju kemanla müzik yapıldığında miyavlayarak eşlik ediyor:) Çok konuşkan bir kedicik. Mamuş yalnız yatan insanın yanına kıvrılır hemen. Gerçekten çok tatlı ve güzeller. Bilgisayara format atıldığından ve de hangi cd`ye attığımı bulamadığımdan şimdilik bu fotoğrafları koyuyorum. Ama isteyene küçüklüklerinden büyüklüklerine her türlü fotoğraflarını bulabilirim. Çok sevilen ve özen gösterilen kediler ama uzun yola gitmemin gerektiği bir işe girdiğimden gereken ilgiyi onlara gösteremiyorum ve bu beni çok üzüyor. Kedilerimin bu hallerine çok içleniyorum ve insan seven bu iki kedinin yalnız kalmalarına, mutsuz olmalarına dayanamıyorum. Gereken ilgi ve alakayı gösterebileceğine inananlar lütfen irtibata geçsin. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Biraz daha Kaju: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Mamuş: 🔒 Üyelere Özel Başka şehirlerden isteyene kargoyla da gönderebilirim. Talip çıkmazsa sokağa salmak zorunda kalacağım zira evde tek başlarına kaldıklarında özgürlüklerini engellemiş hissediyorum.

Yanıtlamak için giriş yapın