Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

KARS ÇOBAN KÖPEĞİ ACİL YUVA ARANIYOR/İSTANBUL

merhaba,ülkemizde kangalçoban,akbaş çoban ve çatal burun gibi değerli köpek ırklarından biri olan kars çoban köepkleri aynı kangallar gibi büyük ırk köpeklerdir. çok masum,korumacı,sevgi dolu,sahibine karşı uysal,çok sevimli bir kars çoban köpeği için acil yuva arıyoruz. ona sevgisini verebilecek,ilgi ve şefkatle sevebilecek bir yuva bekliyor.lütfen onada yuvanızda bir yer açınız.henüz 8aylık,terbiyeli,veteriner kontrolleri yapıldı.çok insancıl bir köpekcik.ücretsizdir. sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.çoook güzel.İSTANBUL. İLETİŞİM=0536 312 93 41 çok çok acil TEŞEKKÜRLER.

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,ülkemizde kangalçoban,akbaş çoban ve çatal burun gibi değerli köpek ırklarından biri olan kars çoban köpekleri aynı kangallar gibi büyük ırk köpeklerdir. çok masum,korumacı,sevgi dolu,sahibine karşı uysal,çok sevimli bir kars çoban köpeği için acil yuva arıyoruz. ona sevgisini verebilecek,ilgi ve şefkatle sevebilecek bir yuva bekliyor.lütfen onada yuvanızda bir yer açınız.henüz 8aylık,terbiyeli,veteriner kontrolleri yapıldı.çok insancıl bir köpekcik.ücretsizdir. sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.çoook güzel.İSTANBUL. İLETİŞİM=0536 312 93 41 çok çok acil TEŞEKKÜRLER.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

çok çok acil.çok güzel.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

merhaba,ilan günceldir.lütfen sadece iletişim numarasıyla temasa geçiniz.teşekkürler.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

çok çok acil.çok güzel.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

ilan günceldir.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

Çiğdem hanım, aslında Alman kurdu arıyordum.2 tane vardı benim 3 gün önce çalındılar.Ama ben de aslen Karslı olduğum için dikkatimi çekti ve sizin için de uygunsa bu köpeğe sahip olmak isterim.mail adresimden haberleşirsek çok daha memnun [email protected]

img

beratim

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Ben alman kurdu kırmasına da talip olmuştum. Kars çoban köpeği arkadaşımda vardı onda görmüştüm. Çok sevimli bir köpek. Cana yakın. Gezmeyi seven bir köpek. Bu köpeğe yuvamızı açmak isterim. Eğer sizede uygunsa 0554 577 83 61 - 0541 670 65 85 ve [email protected] adresinden ulaşırsanız sevinirim. Cevabınızı bekliyorum .. Şimdiden teşekkürler..

img

osm4n

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,kars çoban köpeği için iletişim numarasıyla temasa geçin.alman kurdu melezide var.teşekkürler. İLETİŞİM=0536 312 93 41

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

MERHABA,SAHİPLENMEK İSTEYENLER İLETİŞİM NUMARASINI ARAYABİLİRLER.ÇOK GÜZEL.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ