Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
labrador ve kurt köpeği mix yuva arıyorlar/istanbul.
merhaba,biri siyah,biri beyaz 2tane labrador köpekcik yuva bekliyor.8aylıktan 1yaşına kadar labradorlar. kurt köpeği mix için acil yuva aranıyor.sahiplenmek ister misiniz?sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.çoook güzeller.İSTANBUL. iletişim= 0536 312 93 41 TEŞEKKÜRLER.
labrador isteyenler iletişim nosunu arayabilirler.teşekkürler.
ilan günceldir.yuva bekliyorlar.teşekkürler.
labrador isteyenler iletişim nosunu arayabilirler. ilan günceldir. TEŞEKKÜRLER.
Merhabalar ben labrador yavrularından birini sahiplenmek istiyorum safkan yada kırma önemli değil acaba iletişime geçe bileceğim bir msn adresi verebilirmisiniz gerçekten evcil hayvanları çok seviyorum ona çok iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz,İstanbul`da oturuyorum.
lobrador yavrusunun birini albilirim ben hatay dayım nasıl alabilirim göndere bilirmisiniz masrafları üslennsem
merhaba,labradorlar acil yuva bekliyorlar.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler. iletişim= 0536 312 93 41
slm mrb ben ist den ali acaba köpeğiniz duruyorsa adresim [email protected] meiliniz bekliyorum ve resimlerini görürsem sevinirim?
merhaba,ilan günceldir.lütfen sadece iletişim numarasıyla temasa geçiniz.teşekkürler.
labrador isteyenler iletişim nosunu arayabilirler. ilan günceldir. TEŞEKKÜRLER.