Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
Farklı sürüngenler - 3.sayfa
Sürüngensever arkadaşlar eğer faklı sürüngenlere sahip olmak isterseniz(green anole,basilisk,tegu,savannah monitor,helmeted iguana,chuckwalla,water dragon,bearded dragon,mountain horn lizard,plated lizard,blue tongue skink,golden gecko,red iguana,rhino iguana,desert iguana vs vs)bana ulaşın.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: [email protected] tel: 0 535 435 74 64
Yerli bukalemunların satışı yasaktır.Doğaya sal
niye onlarda hayvan deilmi yerliler yasak olsun? yabaniler hayvan deil sanırım dostum veya yurtdışından geldiğinden dolar bazından gelmesi sebebiyle onların satışınımı engelliyor diye boyle konuşuyorsun yerli bukelamunlar hakkında?
Yerli bukalemunlarda tutsak üretim yoktur.Yurtdışında bu hayvanlar çiftlikte yetiştiriliyor cities belgeleriyle geliyor.Doğadan toplama hayvanın satışı yasaktır.Bunu bi araştır sonra dolar molar hikayesi yap.
yerli türlerin ticari amaçla satışı kesinlikle yasaktır ister yılan ister kertenkele olsun,,,snakehunter,,,
Saol snakehunter aynı dili konuştuğum birinin olması çok güzel.Ne yazıkki bazı arkadaşalar söylediklerimi anlamamakta ısrar ediyor.Saygılarımla
kaplan piton ve yeşil piton''un fiyatları ne kadardır?
Kaplan piton 200$ yeşil piton 1000$
semender var mı [email protected]
arkadaşım asilergenoglu, ben golden gecko almak istesem bana herseyiyle kac paraya mal olur. bakılması kolaymıdır. bide elinde resmi varsa yolarmısın. googledan arastirdim ama farklı farklı resimler cikio. beneklisi var, cizgilisi var, duz renklisi var. mail adresim [email protected] simdiden saol
en ucuz yılan fıyatı nedır?