Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

Farklı sürüngenler - 3.sayfa

Sürüngensever arkadaşlar eğer faklı sürüngenlere sahip olmak isterseniz(green anole,basilisk,tegu,savannah monitor,helmeted iguana,chuckwalla,water dragon,bearded dragon,mountain horn lizard,plated lizard,blue tongue skink,golden gecko,red iguana,rhino iguana,desert iguana vs vs)bana ulaşın.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: [email protected] tel: 0 535 435 74 64

img

asilergenoglu

22 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yerli bukalemunların satışı yasaktır.Doğaya sal

img

asilergenoglu

ÖZEL MESAJ

niye onlarda hayvan deilmi yerliler yasak olsun? yabaniler hayvan deil sanırım dostum veya yurtdışından geldiğinden dolar bazından gelmesi sebebiyle onların satışınımı engelliyor diye boyle konuşuyorsun yerli bukelamunlar hakkında?

img

nafiz

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yerli bukalemunlarda tutsak üretim yoktur.Yurtdışında bu hayvanlar çiftlikte yetiştiriliyor cities belgeleriyle geliyor.Doğadan toplama hayvanın satışı yasaktır.Bunu bi araştır sonra dolar molar hikayesi yap.

img

asilergenoglu

ÖZEL MESAJ

yerli türlerin ticari amaçla satışı kesinlikle yasaktır ister yılan ister kertenkele olsun,,,snakehunter,,,

Saol snakehunter aynı dili konuştuğum birinin olması çok güzel.Ne yazıkki bazı arkadaşalar söylediklerimi anlamamakta ısrar ediyor.Saygılarımla

img

asilergenoglu

ÖZEL MESAJ

kaplan piton ve yeşil piton''un fiyatları ne kadardır?

img

__sheriff___

21 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplan piton 200$ yeşil piton 1000$

img

asilergenoglu

ÖZEL MESAJ

semender var mı [email protected]

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım asilergenoglu, ben golden gecko almak istesem bana herseyiyle kac paraya mal olur. bakılması kolaymıdır. bide elinde resmi varsa yolarmısın. googledan arastirdim ama farklı farklı resimler cikio. beneklisi var, cizgilisi var, duz renklisi var. mail adresim [email protected] simdiden saol

img

speacen_

19 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

en ucuz yılan fıyatı nedır?

img

menecer

19 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ