Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
Farklı sürüngenler
Sürüngensever arkadaşlar eğer faklı sürüngenlere sahip olmak isterseniz(green anole,basilisk,tegu,savannah monitor,helmeted iguana,chuckwalla,water dragon,bearded dragon,mountain horn lizard,plated lizard,blue tongue skink,golden gecko,red iguana,rhino iguana,desert iguana vs vs)bana ulaşın.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: [email protected] tel: 0 535 435 74 64
en cok istedigim hayvanlardan biri tegu hangi cıns blue tegumu gerci farketmez tegu olursa iiii olur fiatini solersen sevinirim ayrica red iguananında solersen sevinirim bıde bana green tree pythonun mavisini biliosan fıat iii olur heralde 2000$ civari americada oyleydi
Mercan valla nerde en pahalı ytılan var sen onu seçiyorsunbravo:)tegu colombian black$ white tegu 200$ red iguana 75cm. fiyatı 10 000$ mavi tree python 1 metre fiyatı 11 000$
sagol asilergenoglu neden en pahalilar cogu kiside yok herzaman degisik cinsler beslemek istemisimdir mesala turkiyede green tree python varmı turkıyede besleyen zannaetmiorum ama bende var olay bu kimsede olmayani beslemek resmini sizin evcillerinizde gorebilirsin fiatlar bayaa yukselmis bunlar nerdeki fiatlar americada cok ucuzlar heralde gine is kacak getirmeye kaldi americadan alahtan kolay abim salvar giyio ufak bi kutucuk ve turkıyede ne akil dimi ama
slm ben bearde dragon vede butun 1guama lar1n f1yatlar1n1 ogrene b1l1rm1y1m varsada b1rer res1m gender1r1m1s1n1z [email protected]
basılısk ne kadar
Brown basilisk 40$
asilergenoglu peki green basilisk nekadar yesili ayrica bilgi verirmisin ne yer ne icer nasil teraryum ister iguana gibimi beslenmesi boyu nekadar is fln
ayrica aldikmi neyle gelcek bize
he yesil dedigim basiliscus plumifrons