Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Çil keklik ve Kaliforniya bıldırcını yumurtası arıyorum

Çil keklik,kaliforniya bıldırcını ve yeşil sülün(phasianus versicolor robustipes) yumurtası almak istiyorum,acele değil,çokta almayacağım,10 ardan 30 adet,maksat çeşit olsun,il AYDIN,kargo benim,tanesini 5 tl den fazla para vermem...İlgilenenler msn den mesaj bırakırsa daha şık olur...Saygılar... [email protected] 0534 838 4522

img

pehlivanoğlu

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeş 2 yıldır arıyorum malesef aşırı fiat istiyorlar çil keklik hataya sordum çiftine 250 dediler hobi olarak beyaz çil ve kalifonya bıldırcın edinmek istiyorum yumurtasını bulursan tel. banada verirsen memnun olurum saygılar

img

tüfekçi

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne demek sayın Tüfekçi bulursam elbette paylaşırım,bu aşırı fiyat isteyen tüccarlar bigün benim damarıma basacaklar,bende hepsine öyle bir savaş açacağım ki kimse bu işlerden bidaha para kazanamayacak ama bende sizin gibi hobby nin dışına çıkmak istemiyorum.Herkesin emeğine saygım var,kolay iş değil, fedakarlık ve sevgi isteyen bi uğraş,en değerli şeyimiz olan zamanımızı harcıyoruz ama herşeyinde bi ederi var.....Yumurtalar konusunda acele etmememin sebebi kalite ve döllülük oranının yükselmesinden dolayıdır arkadaşlar

img

pehlivanoğlu

ÖZEL MESAJ

Kendisine çok değer verip saygı duyduğum PEHLİVANOĞLU abime katılıyorum ben sakaryalıyım bu civarlarda da araştırıyorum fakat eğer PEHLİVANOĞLU abimin dediği gibi çıkarsa fazla fiyat çeken inş bir gün onların da işleri düşer bizlere..biz bu işi hobby amaçlı yapmaya çalışıyoruz elimizde 1 cift sülün 1 cift keklik 1 cift bıldırcın olsun istiyoruz amacımız bu... yardımcı olucak arkadaslara tesekkürlerimi sunuyorum...

img

mrcql

15 yıl 4 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar arkadaşlar herşeyin azı değerlidir biliyorsunuz saydığınız türlerde az olduğundan nadir bulunduğundan ve zor yetiştiği için yumurtasıda pahalı oluyor geçen sezon kaliforniya yumurtası alıcaktım tanesine arkadaş 10 lira deyince çok geldi almadım ama sonra hak verdim palazına 75 deniliyorsa normaldir bunlar neysede süs tavuklarında ve kınalı keklikte yumurta fiyatları daha anormal bence çünkü bulmakta kolay canlı olarkta yumurtadan daha hesaplı oysa yumurtaya 5 lira deniyor.

img

mehmet16

15 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bu söylediğiniz kanatlı türleri gerçekten zor bulunan hadi bulup aldınız sonrasında yavru alımı zor olan hayvanlardır bu yüzden yumurta dahil kendileride pahalıdır..beslerkende çok nazlı ve zor hayvanlardır..biliyorsunuz bu hayvanlara verilen emegin karşılığı hiçbirşey ile ölçülemez...konuya hassasiyetle yaklaştığınız için herekese teşekkür ederim...

img

cem061

16 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaliforniya ve Yeşil sülünde sıkıntı kalmamıştır.Aranan kan bulunmuştur.Çil Keklik ihtiyacım devam etmektedir.(Çil Keklikteki yumurta fiyatımı arttırdım.)

img

pehlivanoğlu

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site