Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
TAKARABUNE
SELAM ATA ABİ BEN ERDAL ATA ABİ BNEDE K ÇEKMECEDEN ATA ABİ ELİDE FAZLA ÖTEN SENİN NAZRINDA ÖTÜŞÜNÜ BEYENMEDİĞİN BİR SAKANI İSTİYORUM HEDİYE OLARAK DELİKNALI GİB BEKUYA ABİ SÖZ VERMİŞTİ AMA OLMADI SEN VEERİRİMİİSN
ATA ABİ DELİKANLI GİBİ DERKEN BEKUYA ABİYA BİLAFIM YOK KIMSE YANLIŞ ANLAMASIN BELİRTMEK İSTERİM OZAMAN O DEMİŞTİ HEDİYE EDİCEM DİYE OLMADI CANI SAG OLSUN OPAL KIZ DİŞİ KANRYA VARDI MUSTAFA ABİYE VERDİM ODA FLORY AVERDİ SABAHA DİNK ÖLMÜŞ HERSEYEYİDE İYİYİDİ ANLAMADIK ORTAM SICAKLIĞINA BİLE DIKKAT ETTIK SOGUK YERDEN ALDIK ONU AMA BIZDE NORMAL SOGUK YERE KOYDUK ALIŞSIN DIYE SABAHA DIN K ÖLDÜ HERKESSENIN VE BEKUYA ABİNİN KUŞLARI COK MET EDİYO DEDIGIM GIBI KENDİ NAZRINDA ÖTÜMÜNÜ BEYENMEDİĞİN 1 SAKA HEDİYE İŞTİYORUM EYER VERİRİSEN TŞŞŞEKÜR EDRİM VERMESENDE CANIN SAG OLSUN VERİRİSEN 05423167313 NUMARAM 1TELSIMDEN CAGRI YADA MESAJ ATA GELIR ALIRIM SAGOL VEREMESSSENDE CEVAP YAZ HABERİMİM OLSUN SAGOLABİ
şimdilik elimde öyle fazla kuş yok erdal kardeşim ama not aldım olunca msj yazarım.belki mart sonunda....
erdal telefonumun şarjı çok az dışarıdayım arayamadım seni ara beni gel başka kuş veririm sana çok üzüldüm kuşa ya :( dişi kuş varya bende mart olduğundan ayrıldığı için kahır eddi öldü sanırım :( keşke saka verseydim sana sakanın hiç böle ölenine rastlamadım öğleden sonra ara beni eve gidince şarja takarım teli konuşuruz