Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Blue pitbulluma iyi bakabilecek yuva aıyorum

2 yaşında american blue pitbull uma iyi bakabileceğine inandığım birisine arada sırada görmek şartı ile ücretsiz vermek istiyorum,

img

alemdarc2

16 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırlısı olsun, umarım güzel bir yuvası olur. İzmirde olsam ben almak isterdim. kurt köpeğim çalındı ve bu aralar bir dosta ihtiyacım gerçekten çok falza!

img

izmirgds

15 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeş ben ank da oturuyorum kendıme bıtane pıtbuul arıyorum bundan 8 ay once benımde bıtane vardı bahcede beslememden dolayı çaldılar ben pıtbull hasatası bı ınsanım senın kopeğinede çoook guzel bakarım ıstediğin zaman gelıp gorebılırsın sanada uyarsa köpeğini istiyorum cevap yazarsanız sevınırım ama takrardan soylek ıstıyorum kopeğinize gozum gıbı bakabıleceğime inanın

img

kartanesi_50_06

15 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar . Kopegınız Hala Sahiplendirilmediyse Eger Ben Sahıplenmek Isterım . Istanbul Avcılar Semtinde Oturuyorum Genıs Bir Bahcem Var Ve Kopegınıze En Iyi Sekılde Bakılacagının Guvencesını Verebilirim , Istedıgınız Zaman Gelip Gormekte En Dogal Hakkınızdır Gorebilirsiniz . İletişime Gecerseniz Sevinirim : Msn : [email protected] . Tel : +90 538 845 95 70 Tesekkurler.

img

dahstres

15 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben izmir bozyakada oturuyorum sahiplendirmediyseniz sahiplenebilirim evim mustakil bahceli tel:05543966066

img

serkanelibol

15 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm hocam köpeginize talibim fakat ben aydında oturuyorum ve evimin bahcesi var eger verirseniz pişman olmayacagınızdan emin [email protected] buradan ulasabilirsiniz

img

bodrumic

15 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emailiniz,telefonunuz var mı?

img

lastik

17 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben serkan.eğer isterseniz ben köpeğinize talibim.çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.

img

sekox27

15 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ