Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
alman kurt yavrusu (düşük bel 40 günlük)
kendi köpegimin yavrularından olan 1-erkek,3dişi uzun tüylü-düşük bel alman kurt yavrularımı (40 günlük oldular)uygun faiyatlı olarak vermek isterim.. adeti 250 tl`dir..toplu alım fiyatı (4 köpek için) 800 tl`dir telim 0533 613 12 89 seral şahin maltepe-istanbul..
karsiserit@hot anne ve babanın ayrıca yavruların resimlerini mail atmanız mümkün mü?
GÜNCELDİR ARKADAŞLAR.. ERKEK 250 TL DİŞİLER ADETİ 200 TL OLMUŞTUR. İNANIN KÖPEKLERDE NE SAGLIK SORUNU NEDE BİR PROBLEM VARDIR ARTIK BAKAMIYORUM..BU FİYATA BU KÖPEKLERİ BULMAK ZORDUR. BEN TİCARETİNDE DEĞİLİM KENDİ KÖPEGİMİN YAVRULARIDIR. GELİP ANNE ALTINDAN SİZ SEÇİP ALABİLİRSİNİZ..ACİLDİR.
güncel.. adeti 200 tl olmuştur.
il dışına gönderme imkanınız var mı acaba ??
İL DIŞI DERKEN..?NERESİ İSTERSENİZ TELİM 0533 613 12 89 ARAYIN DETAYLARI KONUŞALIM.
güncelll
GÜNCEL VE ACİLDİR .. DİŞİLERİN ADETİ 180 ERKEK 200 TL OLMUŞTUR.
slm mrb bende zeytinburundan fiyat biçmişsiniz ama öğrenci olduğum için köpek alamıyorum acaba bana verme gibi bir şansınız olabilirmi bir snedir ugraşıyoruma ama imkanlar el vermio?
köpeklerin boyları büyümüş ve kulakları dikilmiştir.. 1 erkek 2 dişi kalmıştır. fiyatları erkek 400 tl dişi 300 tldir.