Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Anne altından golden yavruları (safkan ırk garantili) En iyisi degil mükemmeline sahip olma şansı.
* Anne altından golden yavrular,yavrular kendi türünün tüm özelliklerini taşımakta olup saglık ve safkan ırk garantilidir.(safkan olduguna ve ırkının tüm özelliklerini taşıdıgına dair sözleşme ile garanti verilecektir.) * yavrulara,ana ve babaya ait fotograflar gönderilebilir veya arzu eden kişiler gelip bizzat görebilirler. * yavrular kendi giderleri ile anne ve babanın bakım,veteriner ve beslenmelirine karşılık gelecek belli bir ücret karşılıgında sahiplendirilecektir. * msn adresim aşagıdadır ciddi olanların irtibata geçmesini rica ederim.sormak istediğiniz merak ettiğiniz konularda tüm sorulanıza cevap bulabilirsiniz. * Çocukların ve bedavacıların aramamalarını özellikle rica ediyorum. msn adresim ; [email protected]
[URL=www.resimupload.com/ds222712453_4.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_222712453.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.resimupload.com/ds678730483_3.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_678730483.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.resimupload.com/ds327843297_9.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_327843297.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.resimupload.com/ds858011386_8.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_858011386.jpg[/IMG][/URL] Anne -baba ve yavrulara ait fotolar yüklenmiştir ,fotolar bizzat kendi köpeklerimizin fotolarıdır temsili degildir,zaten fotolar her şeyi anlatıyor, 9 yavrudan sadece 2 tane kalmıştır,,bazıları okudugunu anlayamıyor bu yüzden tekrar yazıyorum bedavacılar ve çocuklar irtibata geçmesin.
bedavacı demekle ne kasdediyosunuz burası pet shop değil hangi sitede olduğunuzun umarım farkındasınızdır bu köpeklerin sizin gibi tüccardan çok sevgi verebilecek insanlara ihtiyacı var kime sattığınızı araştırmadan düşünmeden sırf para kazanmak için satıyosunuz bu köpekler barınaklarda ve sokaklarda eziyet cekiyorlar bunun vebalini nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz bu vebalinde parasal karşılığının olduğunu zannetmiyorum
okuman yazman yok herhalde burası ticaret yapılcak bi site değil!!!
Bakın anlamamakta niye direniyorsunuz bilmem,fakat tek bildigim vardır ki bu bir canlı özellikle bu köpek olursa bakması belli bir mali yük getirir sahibine,bunlar; 1. iyi bir beslenme kaliteli mama (özellikle goldenlerde kalitesiz mama ile beslerseniz çok ciddi tüy ve cilt problemleri yaşarsınız.) 2.veteriner muayene bakım ve aşı paraları her bir yavruya ne kadar masraf yapıldıgının anne ve babanın saglık ve beslenmelerinin ne kadar oldugu hakkında bir bilginiz varmı. emek ve bedel ödemeden elde edilen şeylerin kıymeti bilinmez.. Barınaklardan bile köpek sahiplenmeye kalksanız belli bir miktar mama,ilaç bagışlamanız isteniyor.madem çok istiyorsunuz o zaman gidin barınaktan bir canlı sahiplenin niye bu sitede hep elit köpek edinme sevdanız öyleyse.. önce ne yazdıgınızın farkında olun,ondan sonra yazdıklarınızı tekrar okuyun ondan sonra yazın, Anlayana özlü bir sözle bitireyim yazımı ``her lafa verilecek bir cevabım var ama;önce bir lafa bakarım laf mı diye. Sonra birde söyleyene bakarım adammı diye... Kalın saglıcakla..
Bakın anlamamakta niye direniyorsunuz bilmem,fakat tek bildigim vardır ki bu bir canlı özellikle bu köpek olursa bakması belli bir mali yük getirir sahibine,bunlar; 1. iyi bir beslenme kaliteli mama (özellikle goldenlerde kalitesiz mama ile beslerseniz çok ciddi tüy ve cilt problemleri yaşarsınız.) 2.veteriner muayene bakım ve aşı paraları her bir yavruya ne kadar masraf yapıldıgının anne ve babanın saglık ve beslenmelerinin ne kadar oldugu hakkında bir bilginiz varmı. emek ve bedel ödemeden elde edilen şeylerin kıymeti bilinmez.. Barınaklardan bile köpek sahiplenmeye kalksanız belli bir miktar mama,ilaç bagışlamanız isteniyor.madem çok istiyorsunuz o zaman gidin barınaktan bir canlı sahiplenin niye bu sitede hep elit köpek edinme sevdanız öyleyse.. önce ne yazdıgınızın farkında olun,ondan sonra yazdıklarınızı tekrar okuyun ondan sonra yazın, Anlayana özlü bir sözle bitireyim yazımı ``her lafa verilecek bir cevabım var ama;önce bir lafa bakarım laf mı diye. Sonra birde söyleyene bakarım adammı diye... Kalın saglıcakla..
iyi gunler ben bir golden sahibi olmak istiyorum piyasada hep300tl ve benim bu miktari birden karşiliycak imkanim yok cunku ünv okuyorum fiyatiniz uygunsa eger görüşelim 05065309176 fakaz sizde 260 280 diycekseniz gerek yok bakimina gelince evde olucak ve 15 kilo mama 45 milyon rahatlıkla alabilirim mama kabi ve oyuncaklari elimde mevcut zaten
sen anlamayıyorsun herhalde ben senin köpeklerinle ilgilenmiyorum zaten benim için köpekler yavrum gibi ben onların ticari olarak kullanılmasına karşıyım ben köpeğimede en iyi şekilde bakıyorum ama sen kendini bilmeden özür dileyeceğine yazdığın kelimelere bak bizim sana demeye çalıştımız bu sitenin sadece yardıma ve sevgiye muhtaç hayvanlar için olduğu satmak istiyorsan başka sitelere başvur bizim atasözü dağarcımızda cok geniş ve sizin terbiyesizliğinize verecek cevabımızda cok ama yazdıklarınıza bakılırsa bizimde yüreğimizi ve çenemizi sizin gibi bir adama tüketmeye niyetimiz yok. sizde kalın o küçücük dünyanızda sağlıcakla.......
merve1601,burada polemik yaratma terbiyesizlik ve küstahlık yapmanın bir alemi yok..kimsin ki bana sen diye hitap edebiliyorsun bu bile sizin kalitenizi ortaya koyuyor . bak yukarda msn adresimi vermişim varsa bir diyecegin eklersin söylersin.yazdıklarımı yine anlayabilecegini sanmıyorum fakat, benden sana tavsiye başkalarının fikrine saygı gösterirsen başkalarıda senin düşüncelerine saygı göstermesini beklersin.çeneni kapa kafanı çalıştır varsa.
yavrular sahiplendirilmiştir. ilan kapatılabilir.